Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam občutek da sem pred nekaj tedni bral po časopisih in na portalih, da letošnji božič ne bo bel. Takrat sem si rekel, kaj bi dal, da bi danes padal sneg, ker mi grejo na k. takšni članki.
jap.. pada... čeprav ga je še od prej malo ostalo, tako da se mi ni bilo za bati da snega nebo.
je pa fajn filing k sneg pada pa glih za božič.. oz božični večer. za piko na i
Na Dolenjskem je že cel dan pestro. Dopoldne tajanje avtov ven iz ledenega oklopa, nato guncanje po cestah (če prideš do nje), sedaj pa prav lepo sneži.
Aja, Dolenjci, kako ste se danes kaj guncali na cestah?
tlele okol Antene je prov fletno belo. komej čakam, da grem na en fleten potep v dvoje v tejle romantiki. ni kej - frišno bel božič je še vedno čista zmaga.
Saj na glavnih cestah ni bilo panike, sem pa na dvorišču kar na pol driftal (preveč ne smem, lahko kam trčim), pa naš 30% klanec do ceste (oz. nekaj takega) je tudi delal nekaj skrbi. Je pa vsaj malo adrenalinsko.
Saj snega ni tako veliko. Ledu pa je ene pol do en centimeter. Pa čez še endo dva cm snega. Ravno zdajle se pol vasi tamle spodaj ubada, kako en avto spravit z jarka.
Seveda, eni mislijo, da se da normalno vozit tudi v takem vremenu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.