Jaz tudi gledam v tej smeri... Trenutno še imam 10let starega Canon inkjet multi... Neče crknit Kmalu bo šolar v hiši in imam občutek, da se bo tiskanje povečalo. Ste kaj primerjali cene tiska; smart tank/ barvni laser?
Jaz sem pred tremi leti pohvalil e leta starega T500. Se vedno dela, res da se sedaj bolj malo printa. Ampak 6 let starega delujocega printerja mislim da se nisem imel v četrt stoletja.kaj si nabavil? Jaz sem si ogledoval razne Epson Ecotank modele do 200€, zdaj se pa bolj nagibam k Brother DCP-T520W
najbrž bolj za v "laptop do 600E" ali "nov prenosnik" kot za v "tiskalnik"; kar se tiče bolhe, pa mogoče raje BBT Trzin; je še pa vsaj ena bolj znana slo trgovina z rabljeno rač opremo, samo se ne spomnim imenaIma kdo kakšen rabljen laptop za prodat, tam do 200€. ........ ..........., kot da iščem po bolhi, ker mrgoli raznih nategunov.
na primer:Ima kdo kakšen rabljen laptop za prodat, tam do 200€. Rabim za hčero, novega ji še ne mislim kupovat, ker ga dejansko ne rabi toliko, pa tudi ne pazi najbolj na svoje stvari ampak to je druga zgodba.. Potrebuje za šolo, pogledat kakšen film, youtube in to je to. Če ima kdo kaj na voljo, prosim ZS. Pričakujem seveda brezhibno delovanje, za vizualni aspekt pa imam seveda zdravo mero tolerance. Nekak bolj zaupam vam soforumašem, kot da iščem po bolhi, ker mrgoli raznih nategunov.