Xtreamer - medijski predvajalnik

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
Tukaj lahko nadaljujete debato o Xtreamerju.
Spemerske oglaševalce opozarjam, da bo vsak poskus oglaševanja nagrajen z vsaj enim tednom počitnic.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz bi vprašal samo če se že ve, kdaj bo Xtreamer dobavljen (tisti ponudnik že ve, da se o njem govori)... Ker tole pa že kar predolgo traja.
uf-1.gif

Bi poklical na podjetje, pa ne najdem kontakta.

Znanci so naročili pri drugem slovenskem ponudniku, isto v akciji, dan pred novembrom, pa so prejeli pošiljko že prejšnji teden.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če ne veste kdaj bo oz. če sploh bo, bi bilo fajn, da se to sporoči. Čakam še do ponedeljka pa storniram račun in grem kupit drugam. mogoče tudi kaj drugega. Nič zamere, samo čakat se mi ne da 1 mesec na zadevo.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
822
394
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če ne veste kdaj bo oz. če sploh bo, bi bilo fajn, da se to sporoči. Čakam še do ponedeljka pa storniram račun in grem kupit drugam. mogoče tudi kaj drugega. Nič zamere, samo čakat se mi ne da 1 mesec na zadevo.

Jaz sem naročil 30.10. in še tudi nič. Sem že obupal. Ne samo zaradi čakanja, temveč zato, ker berem po forumih, da imajo fantje velike težave z napravo.
Najraje bi vzel nekaj drugega. Ampak kaj? Wd TV Live?

Edit:
Aha, je že odprta tema Xtreamer Vs. Wd TV Live
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.404
1.410
113
Evo, roba je očitno prišla. Baje je že razposlana, jaz sem dvignil osebno. Malo je trajalo, ampak zadeva je BP, pa še ceneje ne prideš skozi nikjer!

Clancy

Majstr
20. avg 2007
822
394
63
Tudi jaz sem ga danes dobil
cheer.gif

Xtreamer+antena+pasivni hladilnik+poštnina za 120€
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A je kje kak manual kako sharat datoteke prek wi-fija z win7?

Ker bom očitno prej doktoriral, preden mi to rata.
grin1.gif

Ni mi jasno. Nekako mi je ratalo se logirat na ynos-PC...ampak datotek ni notri. Čeprav sem dal nekaj folderjev na share. Ter dodal "guest"

Kakšna ideja?

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Meni je delal na Win7 share v prvo, ampak imam xtreamerja direktno povezanega na comp.

Lahko poskusiš z NFS serverjem; Xtreamer forum.

Meni je na Win7 uspelo, ampak brez routerja. Preko routerja ne vem, če je postopek isti oz. če sploh gre - naj pove nekdo drug. Če ti bo uspelo, bo v vsakem primeru bolje, kot da dostopaš preko navadnega shara, ker bi naj bilo vse skupaj hitreje.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Xtreamer in računalnik imam na wirelessu preko routerja

Meni je uspelo takole:
1. Najprej v Network Properties v Advaced Share Option nastaviš dovoljenja za sharanje
2. Odpreš Windows Explorer in v Libraries Music, Pictures in Videos nastaviš sharanje (Read) tudi za Guesta, ki ga seveda prej enablaš. V te knjižnice lahko med lokacije dodaš tudi svoje folderje .
3. V routerju odpreš Upnp
4. V Xtreamerju med Media Libraries izbereš Upnp in naenkrat zagledaš tudi svoje folderje

Xtreamer sem dobil šele včeraj in seveda nisem še spoznal vseh štosov. Film, ki ga vrtim preko tega Upnp-ja je brez podnapisov. Če pritisnem na gumb Subtitles, piše subtitles off in ne dovoli nobene druge izbire. Firmware je 2.02. Ali morda kdo pozna rešitev?