Xtreamer - medijski predvajalnik

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nevem zakaj ne skenslate vseh po vrsti, ker to (brezplačno) forsiranje xtreamerjev je že malo patetično.
smirk-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nevem zakaj ne skenslate vseh po vrsti, ker to (brezplačno) forsiranje xtreamerjev je že malo patetično.
smirk-1.gif

Glej dokler se obnašajo v skladu s pravili, jim vsaj jaz ne morem nič. Če bo pa Žiga rekel, da jih lahko vse pobenam, ker nič ne prispevajo v dobro foruma, potem so pa gone in 60 sec.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Xtreamer wi-fi jebe. Delalo je, zdaj mi niit PC ne prepozna Xtreamerja, niti Xtreamer PC-ja.

Najprej mi pa niti se ni hotelo več povezati na router. Sem prebral, da priporočajo če priklopiš anteno na usb podaljše. Probal in dela.
hysterical-1.gif
Plug&Play ni kaj.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
do workgroupa in imena vse ok, ko želim odpreti direktorij pa kar naenkrat zahteva login...ideje?

</a>

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ynos, kako ti kaj laufa xtreamer... zdaj po dolocenem casu uporabe. lahko strnes + in - ? pa preskocimo ropot ventilatorja, itak bi ga izklopil in dal gor hladilno plosco...

zanima me glede predvajanja, itd...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
\\medena\ ni na voljo. Morda nimate dovoljenja za uporabo tega omrežnega vira. Obrnite se na skrbnika tega strežnika, če
želite izvedeti, ali imate dovoljenje za dostop.
V strežniku ni dovolj shrambe za obdelavo ukaza.

Še včeraj vse delalo, kaj bi lahko bilo? Hvala za pomoč.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ynos, kako ti kaj laufa xtreamer... zdaj po dolocenem casu uporabe. lahko strnes + in - ? pa preskocimo ropot ventilatorja, itak bi ga izklopil in dal gor hladilno plosco...

zanima me glede predvajanja, itd...

Ko dela vse kot je treba je kul. Problem je, da ne dela vedno vse kot je treba.

Najbolj me moti daljinec, wi-fi, ki dela ko njemu paše ter počasnost menujev. Dostikrat so menuji počasni...podobno kot GSM SE P1i, če razumeš.

pine

Zelenc'
13. dec 2009
1
0
1
Jado...
Poskusi s tem, kar piše na http://winhlp.com/node/40 - men je danes uspelo, čeprav sem imel podobno težavo in sem včeraj zapravil cel dan. Seveda pa prej preglej požarni zid, antivirus ...

Lep dan ...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
bom probal

tega sploh ni notr IRPStackSize

Ja inštaliral sem ACRONIS.....torej je bil on krivec
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.404
1.410
113
Še moja izkušnja: z xtreamerjem sem vedno bolj zadovoljen. Firmware posodabljajo zelo pogosto in v zadnji verziji ne pogrešam več praktično nič. Zadeva je stabilna in predvaja vse živo. Pred dnevi sem nabavil še WDja, saj je v leklerku samo 99eur. Slika (z default nastavitvami) je na WD-ju rahlo boljša, stereo zvok pa me je razočaral. S starim WDjem sem imel dobre izkušnje ravno zaradi brezšumnega stereo zvoka, med tem ko novi (live) prek rca spušča opazen brum. Daljinec wdja je katastrofalen (manjka pol funkcij v primerjavi z xtreamerjem - odsotnost jakosti zvoka je kriminal!!!, pa še tipke niso nič boljše). Moj Xtreamer je iz novejše serije, zato je ventilator opazno tišji, pa še sprejem daljinca je brezhiben. Pri wdju je trenutni firmware zanič, saj zadeva ni stabilna. Kar na lepem več noče predvajati določenih formatov in zahteva reset. Pri drugih formatih pa se začne zatikat. Predvidevam, da so to v zadnjem firmwaru popravili, a ni več dostopen (update prek spleta z zadnjo verzijo je namreč wdje uničil in ti tovarna pošlje novega). Poleg vsega se wd zelo greje (tudi v standbyju). Tudi večine koncertov na wdju ne morem gledat saj ne podpira (in baje nikoli ne bo!) wma pro kodeka, zato je vse nemo.
Upam da bo wd zadevo porihtal z fw-ji, do takrat pa je Xtreamer boljši nakup.
PS: nimam pa nobenih izkušenj z mrežnimi povezavami enega ali drugega, saj me ne zanimajo. Internetni radio in youtube pa delata na obeh škatlah brezhibno.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
jezek: ni 99, ampak 30€ dobiš na kartico, ki jih moraš porabiti, tam te pa upilijo.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Je kdo ze updejtal na 2.1?

Ker meni updejta ze ene 10 min, pa se kar piha ventilator na ful..

Pa nobenega "progress bar" mi ne kaze, samo tisti velik rdeč X in slogan....

Je to normalno? Ker kolikor se spomnim, ko sem na 2.0.1 al kaj je bla nadgrajeval, si gledal sproti "potek" instalacije..

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
No pa je zmankalo stroma vmes in se je zgleda bricknu...super...

je ze kdo reseval brickan xtreamer?

Ker tista navodila (http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=735) posebej vrstni red tipk, mi ne prime oz. mi enota se kar utripa z rdeco in kaze velik rdec X..

22. jul 2007
13.412
1.666
113
124
in kako si rešil, malo napiši mogoče bo še komu prav prišlo, drugače zaenkrat ga ne mislim updejtat na 2.1, ker vsi pišejo da ima polno bugovLPWWY

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
jst tud ne bom updejtov, trenutno sm še kr na 2.0 verziji, sploh nisem dal na 2.0.2, ker mi vse kar rabim dela bp.
Pride pa jutr etrayz verjetno, tako da bo nekaj novga za igrat se.