Še moja izkušnja: z xtreamerjem sem vedno bolj zadovoljen. Firmware posodabljajo zelo pogosto in v zadnji verziji ne pogrešam več praktično nič. Zadeva je stabilna in predvaja vse živo. Pred dnevi sem nabavil še WDja, saj je v leklerku samo 99eur. Slika (z default nastavitvami) je na WD-ju rahlo boljša, stereo zvok pa me je razočaral. S starim WDjem sem imel dobre izkušnje ravno zaradi brezšumnega stereo zvoka, med tem ko novi (live) prek rca spušča opazen brum. Daljinec wdja je katastrofalen (manjka pol funkcij v primerjavi z xtreamerjem - odsotnost jakosti zvoka je kriminal!!!, pa še tipke niso nič boljše). Moj Xtreamer je iz novejše serije, zato je ventilator opazno tišji, pa še sprejem daljinca je brezhiben. Pri wdju je trenutni firmware zanič, saj zadeva ni stabilna. Kar na lepem več noče predvajati določenih formatov in zahteva reset. Pri drugih formatih pa se začne zatikat. Predvidevam, da so to v zadnjem firmwaru popravili, a ni več dostopen (update prek spleta z zadnjo verzijo je namreč wdje uničil in ti tovarna pošlje novega). Poleg vsega se wd zelo greje (tudi v standbyju). Tudi večine koncertov na wdju ne morem gledat saj ne podpira (in baje nikoli ne bo!) wma pro kodeka, zato je vse nemo.
Upam da bo wd zadevo porihtal z fw-ji, do takrat pa je Xtreamer boljši nakup.
PS: nimam pa nobenih izkušenj z mrežnimi povezavami enega ali drugega, saj me ne zanimajo. Internetni radio in youtube pa delata na obeh škatlah brezhibno.