Xtreamer - medijski predvajalnik

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
wlan kljuc si tudi skonektal na wd live?

Ne sem kar kabel potegnil do routerja, ker ga imam itak 1 meter vstran, pa še 100% delujočo zadevo sem hotel imeti, ne pa da se mi bo 1080p zatikal.
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A kdo ve kako porihtati hitrejši upload IZ PC-ja NA DISK priklopljen na Xtreamerja z uporabo wi-fija??

Včeraj sem probal in mi je uploadalo s pol mega na sekundo, kar pride v poštev samo pri prenašanju kakih podnapisov, majhnih mp3-jev.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne štekam. Upload je počasen, download pa hiter?

Oz. kako lahko prek sharinga (wi-fi) predvaja z laptopa 720p, noče pa prenes te iste datoteke na Xtreamerja (usb disk), z več kot 0,5 MB/s.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
PC in Xtreamer na WiFi preko Linksys54GL. Prenos iz PC na USB disk priključen na XT je med 800 in 1200 kB/s, izmerjeno s Total Commanderjem. Precej podobno je v obratni smeri, hitrost prenosa je bolj konstantna, okoli 1050 kB/s

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
*
Media Streamer Optimization
*
eTRAYz PlugDisk
*
RapidBox
*
e-Downloader
*
Buddy SyncFolder
*
e-Torrent Downloader
*
Web Server
*
802.11n Support
*
Backup Station
*
NFS Server
*
Printer Server
*
FTP Server
*
iTunes Server
*
UPnP Server
*
PhotoBox
*
Privilege Management
*
DDNS Support
*
Smart Fan Control
*
Raid Managment
*
Gigabit LAN
*
USBCopy Backup

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Bi bilo zelo lepo, da bi znanje o tem sharal z ostalimi uporabniki
nahrung002.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
1. Greš na http://drop.io/Xtreamer_iptv in snameš Xtreamer_iptv_0.4.2.zip

2. Greš po navodillih:
"arhiv 0.4.1 odpakiraš na npr. USB ključ. Na njem dobiš folder iptv_install. Ključ vtakneš v Xtreamer, se z brskalnikom povežeš na njega, na desni strani klikneš All (ali nekaj takega), tam najdeš svoj ključ, se prestaviš v folder iptv_install, tam klikneš na fakeshell.php in se ti odpre novo okno. Levo zgoraj klikneš na INSTALL_ALL, potrdiš z Enter, malo počakaš in imaš vse nameščeno. Morda kasneje pomaga kakšen reboot Xtreamerja, če ne dela v prvo"

Brskalnik pomeni spletni brskalnik v katerega vtipkaš IP xtreamerja.

Ko naštimaš, greš v UpNp in zbereš playlisto.

Če zvok šteka, pritisneš pavzo in naprej.

Je pa zadeva v povojih še. Nekako kot bi prek VLC-ja gledal na PC-ju. Naj bi bilo omogočeno tudi snemanje na HD nekoč (ali pa je že, samo nisem našel). Prestavljanje med programi (vsaj pri meni) traja kar dolgo. Slika je 1A, zvok prek SPDIF tudi. Kanali pa so vsi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
T-2, Siol Mpeg 2, Siol Mpeg 4...za Amis mislim, da bi tudi moralo...nisem ziher.

epg nema. Sem rekel, kot VLC. Imaš programe naprej, nazaj, stop pavzo, playlisto in predlogled programa, če hočeš. Drugega ni.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
ksz...

Prosim da za vprašanja o dobavi in podobno kontakirate osebke ki promovirajo expreamerje preko zasebnih sporočil, ker drugače se bo tudi ta tema spreobrnila v tekmovenje kdo od prodajalcev uspe večkrat napisat link do svoje štacune.