Xtreamer - medijski predvajalnik

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Na mail mi je v roku pol ure odogovril da je antena zraven, na zalogo pa jih dobi predvidoma četrtek. Sam še malo kolebam, predvsem zaradi težav z ventilatorjem...
crazy1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Na mail mi je v roku pol ure odogovril da je antena zraven, na zalogo pa jih dobi predvidoma četrtek. Sam še malo kolebam, predvsem zaradi težav z ventilatorjem...
crazy1.gif

Meni je tudi odgovoril. Naročat pa ne mislim, dokler ne vem, kdo stoji za tem. Da ne bom dobil kilo cukra, kot nekateri "srečni dobitniki", ki so na bolhi kupovali poceni iphone
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
crazy1.gif

Meni je tudi odgovoril. Naročat pa ne mislim, dokler ne vem, kdo stoji za tem. Da ne bom dobil kilo cukra, kot nekateri "srečni dobitniki", ki so na bolhi kupovali poceni iphone
wink-1.gif
Preprodajalca, ki ne omogoča plačila ob prevzemu je potrebno samo
uf-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.271
4.097
113
No firma je iz Giblartarja. Tak mi piše na SMSu od banke

Nazadnje urejeno:

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ..

no, jaz sem včeraj dobil extrimerja in zadeva mi je kar všeč - edino problem je ventilator (med filmom se ga ne sliši, sliši se ga samo če je "tišina" v sobi), ki me pa trenutno ne moti, ga bom pa podmazal, ko bom imel čas - aja, kaj bi se pa lahko zgodilo, če bi ga vseeno izklopil?

JE pa malo večji rpoblem pri SLO podnapisih, ker mi ne prikazuje pri vseh podnapisih ČŽŠje - ponekod samo Čje prikazuje. PA zdej nevem u čem je keč - bi moral še kje na kaj nastavit? Sedaj imam jezik slovensko, sub-T pa tudi na slovensko (privzeto je bilo UNICODE-"neki").

Sem pa upgrejdal firmware na 1.0.3.1 (upam da sem prav prepisal)

To je to, hvala za kakršnokoli pomoč

LP

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
KSZ: Podnapise nastavite na central european. Ventilator sem pa pri sebi izklopil, do zdaj dela tik tak. Je pa res, da notri nimam diska, ki bi mogoče dodatno segreval. Zaenkrat mislim, da se ne pregreva brez ventilatorja.

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
@WWY: češčina ne pomaga, saj meni ne

@airj: bom sprobal ob priliki C. European, imam pa dober občutek že zdele, hehe
smile-1.gif

No sej, jaz tudi še nimam diska notri in ga bom pomojem tudi kar izklopil.

Imam pa tudi en disk v zunanjem ohišju, kateremu sem ventilator ven pobral, pa dela normalno, koliko se pa pregreva pa nevem... je pa res, da mi zdej zunanje ohišje ne dela več (disk je še ok), tako da mo žno, da se je kej pregrel... je bilo ohišje pa že ene 3leta v uporabi, praktično non-stop priklopljeno.

Ma sej, ko bom dal pa disk notri, bom pa kupil pač en silent ventilator.. sej obstaja to ne?
redface-1.gif

Xtreamer

Zelenc'
15. okt 2009
18
0
1
www.xtreamer.si
Z nizozemskim podjetjem smo stopili v partnerstvo, tako da bo Xtreamer v kratkem na voljo tudi pri nas po ceni 99€+DDV. Prva zaloga (100 kosov) bo v Sloveniji predvidoma do konca meseca, da pa bo čakanje prijetnejše, smo se odločili, da prvim kupcem, ki Xtreamerja naročijo v prednaročilu do 1.11., pokrijemo strošek DDV. Spletna stran je v pripravi in bo dosegljiva v kratkem - url sporočim naknadno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.