Xtreamer - medijski predvajalnik

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

beironxx

Pripravnik
6. avg 2009
31
0
6
Kdor si ga ze lasti bi prosil, da mi sporoci ali ima prikljucek za Digitalni optični audio priključek (DTS) na zadnji strani, namreč na sliki pisano, da naj bi imel vendar priključek ni viden.

beironxx

Pripravnik
6. avg 2009
31
0
6
Horne: Kot sem napisal na sliki ni razviden izhod...prosim da si jo pogledas.

BeerBelly: Hvala lepa za odgovor. Sodelavec, ki prav tako čaka na svoj naročen izdelek sprašuje kako je z glasnostjo ventilatorja? Če se odloči, da v ohišju ne bo imel HDD se da ventilator ugasnit?

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Ventilator je nažalost potreben tudi če ni HDD-ja v ohišju. Sam uporabljam WD Passport z Xtreamerjem in pri predvajanju 1080 materiala potrebujem ventilator na high. Kar pa zna biti moteče, saj je vent pri prvi seriji Xtreamerjev šibka točka (v 2. seriji so jo zamenjali). Stvar je namreč glasna. So pa obljubljali automatic fan control glede na temperaturo v enem izmed naslednjih FW.

Razlika med Middle in High je namreč očitna. (v glasnosti kot v hlajenju).

beironxx

Pripravnik
6. avg 2009
31
0
6
Samo obveščam, da sem storniral svoje naročilo Xtreamerja zaradi nenhnega podaljševanja roka dobave. Z njihove strani sem prejel povrnjen celotni znesek, čeprav so na začetku želeli zaračunati 10 eur stroškov za povrnitev denarja preko Paypal-a.

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
V sloveniji se da dobit kje xtreamer al WD TV 2, kr sm mislo malo računalnik nadgradit pa bom rajši kupil tole zadevo.

beironxx

Pripravnik
6. avg 2009
31
0
6
Trupl0 - zato ker so napovedali prihod 25.sep. potem pa spremenili prihod na 10.okt....nimam posebno rad, da se nekdo dela norca iz mene...saj, ce ga bodo imeli kasneje na zalogi ga mogoče še naročim, do takrat pa denar raje vlozim drugam...
wink-1.gif

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
211
16
18
Gottschee
aha ... to je pa druga zadeva.
Resnično predolg dobavni rok ja. Izgleda, da niso pričakovali takšnega "buma" =)

slab poslovn načrt
wink-1.gif

chlovecek

Pripravnik
21. jul 2007
95
0
6
Citat:
Uporabnik Trupl0 pravi:
zdajšnjega WD TVja ne želim zaradi nekompatibilnosti z mkv ter manjko mrežne povezave

kakšne nekompatibilnosti z mkv-ji? jaz še nisem mel nobenih problemov

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
211
16
18
Gottschee
ob predvajanju zatikanje, trzanje videa; po 10-15 sekundah izgine zvok; izgine slika...Mogoče so z novejšim firmwareom kaj popravili.

Zdaj našel še PlayOn!HD ... baje tudi dobra stvarca...ni kaj se bo treba odločit! =)

chlovecek

Pripravnik
21. jul 2007
95
0
6
sem pregledal že ogromno filmov v mkv formatu, pa pri nobenem nisem imel problemov
smile-1.gif
le ti se verjetno pojavijo, če je mkv rip sam po sebi slabo naret.
meni je wd tv zaenkrat več kot dovol

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.