Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kdor si ga ze lasti bi prosil, da mi sporoci ali ima prikljucek za Digitalni optični audio priključek (DTS) na zadnji strani, namreč na sliki pisano, da naj bi imel vendar priključek ni viden.
Horne: Kot sem napisal na sliki ni razviden izhod...prosim da si jo pogledas.
BeerBelly: Hvala lepa za odgovor. Sodelavec, ki prav tako čaka na svoj naročen izdelek sprašuje kako je z glasnostjo ventilatorja? Če se odloči, da v ohišju ne bo imel HDD se da ventilator ugasnit?
Ventilator je nažalost potreben tudi če ni HDD-ja v ohišju. Sam uporabljam WD Passport z Xtreamerjem in pri predvajanju 1080 materiala potrebujem ventilator na high. Kar pa zna biti moteče, saj je vent pri prvi seriji Xtreamerjev šibka točka (v 2. seriji so jo zamenjali). Stvar je namreč glasna. So pa obljubljali automatic fan control glede na temperaturo v enem izmed naslednjih FW.
Razlika med Middle in High je namreč očitna. (v glasnosti kot v hlajenju).
Samo obveščam, da sem storniral svoje naročilo Xtreamerja zaradi nenhnega podaljševanja roka dobave. Z njihove strani sem prejel povrnjen celotni znesek, čeprav so na začetku želeli zaračunati 10 eur stroškov za povrnitev denarja preko Paypal-a.
Drugače pa čakam izid WD TV 2 potem pa vzamem ali xtreamerja ali WDja ( zdajšnjega WD TVja ne želim zaradi nekompatibilnosti z mkv ter manjko mrežne povezave )
Trupl0 - zato ker so napovedali prihod 25.sep. potem pa spremenili prihod na 10.okt....nimam posebno rad, da se nekdo dela norca iz mene...saj, ce ga bodo imeli kasneje na zalogi ga mogoče še naročim, do takrat pa denar raje vlozim drugam...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.