Xtreamer - medijski predvajalnik

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.557
113
EU
Ni nobenih drugih čipov, razen te Sigme.
Pred časom je AMD najavil procesor za pogon teh naprav. Kako je s tem
sprasujem se.gif

recycler

Zelenc'
10. sep 2007
13
0
1
Glede na to, da imam TV (katodni Sony), ki ima samo scart in koaksialni priključek, me zanima, če je možno uporabljati xtreamer na omenjenem TV-ju ?

Nazadnje urejeno:

beironxx

Pripravnik
6. avg 2009
31
0
6
Citat:
Uporabnik recycler pravi:
Glede na to, da imam TV (katodni Sony), ki ima samo scart in koaksialni priključek, me zanima, če je možno uporabljati xtreamer na omenjenem TV-ju ?
Seveda brez problema ..

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
meni je zacel kak teden nazaj tako ruzit, da bom pop*zdil... resno...pa ne da je glasen ventilator, ampak zacne vibrirat vse skupaj (zaradi ventilatorja) da je ful ful ful motece... :S

pred tem je bilo pa prakticno neslisno. nastavitev (min/medium/max) ne igra vloge, ropota vedno...

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Med gledanjem filma glasnost ventilatorja ni moteča, ker se ga ne sliši, v tišini se ga pa sliši do fotelja, to je ene 2-3m razdalje

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tole glede ventilatorjev predvidevam, da so krivi ventilatorji sami in očitno se tko majhnega ventilatorja ne da naredit, da bi dobro delal. Sem imel na enem prenosnem disku mali ventilator in je začel ropotat. So mi zamenjal ventilator in je spet začel ropotat. Pol sem ga pa kr ven vzel. Zleda, da je vse tko mejhno, in ne more dober delat. Me je včasih pomagal, če sem mau dregnu ventilator.

beironxx

Pripravnik
6. avg 2009
31
0
6
Opisujete problem, ki sem ga imel sam z ventilatorjem na procesorju racunalnika. Sklepam, da pricne ruzit, po določenem času uporabe, ko se zaradi izrabe poveča zracnost med komponentami (osjo in ležaji) ter pride do t.i. resonance. Ta pojav sem pri sebi reševal tako, da sem odlepil nalepko na ventilatorju in z oljem oziroma neagresivnim mazilom podmazal os ventilatorja. S tem je glasnost izginila do naslednjega mazanja (čez cca pol leta).

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.557
113
EU
Pri procesorskem ventilatorju bolj pride v poštev menjava, ker so ventilatorji čisto poceni.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Vem 5€, ampak če se da podmazat,......

Uglavnem sem ugotovil da je krivec , ventilator na napajalniku. Si bom enkrat vzel čas in malo namastil in naoljil zadevo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

beironxx

Pripravnik
6. avg 2009
31
0
6
mobilni - če boš imel kaj časa in pri roki kak fotoaparat malce poslikaj kako bo potekal proces...verjetno bo prišlo prav še komu
PS: upam da se zavedaš, da s tem posegom izgubiš garancijo...tako da ne krivi mene potem
wink-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj so zdaj na zalogi ali je treba še kar čakati na njih če ga naročim na uradni strani???

Nazadnje urejeno:

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Eh, ne krivim tebe, računalnik je že bil doskrat odprt, čiščenje ipd, pa tudi tako ni več v garanciji.

Vglavnem odstranim nalepko in našpricam oz. podmažem okoli vijaka

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz se na to ne bi pretirano zanašal. Sicer pa je model imel oglas tudi na alterju. Na vprašanje, če je zraven tudi wifi antena, pa ne odgovori
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.