Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ni tu neke umetnosti pri temnenju, mi smo vse avtomobile temnili v širši okolici Maribora, Koren Igor s.p,. LLUMARK, Brunšvik, ga imaš v telefonskem imeniku! Zadeva je hitro, prej se naročiš, dobiš papirje za homologacijo in je to to.. Sicer se sam odločiš ali boš full temnil in ne boš homologiral ali boš naredil zakonsko in boš homologiral..
KSZ
Zgolj opozorilo.
Pri nakupu novih avtomobilov ima sedaj že večina proizvajalcev kot dodatno opremo tudi temna stekla (običajno sicer zgolj zadaj) za res smešno doplačilo. Nekje od 50 EUR navzgor se mi zdi, da se začne. Pa se ti ni treba s homologiranjem ukvarjat in se mi zdi, da še bolje zgleda.
Za vsak avto se na osnovi VINa da dobiti tudi seznam opreme (opcij) s katerimi je bil avto naročen. Res pa potem izpadejo vozila, kateri prodajalci sami "dopolnijo".
Jaz sem svojega zatemnil v Trzinu. Zatemnil sem na 82%. Danes sem ga peljal v Kranj na A1 na vpis predelave.
Oddal papirje, plačal 33EUR, tipo mi je samo poslikal avto zadaj in bočno. Homo kartonček z vpisano predelavo dobim na dom po pošti.
Danes bil pri Blekiju v Domžalah, kjer mi je zatemnil stekla na moji italijanki SW. Zrihtal v nulo, v cca uri in pol, cena ugodna! Priporočam!!
p.s morm mal reklame nardit hehe
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.