Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Če si ti nesposoben zasluzit denar to še ne pomeni da so vsi vozniki prestižnih avtov to kar ti tu pišeš.
A pol kdor ne vozi X5 pomeni, da ne zna in ni sposoben zaslužit denarja?
Vidiš, s takimi izjavami se "okronajo" taki o čemer tukaj govorimo. Točno to potrjuješ!
Napihnjen ko cepelin, samovšečen, ošaben, važen, presran neumen itd....
Vidiš, da imamo prav vsi tisti, ki pravimo kdo to vozi!
Če bi rekel, da to vozi nekdo, ki mu je tak avto pač všeč, uredu....napisal pa si prav to, kar smo hoteli da napišeš, češ jaz imam denar ostali ste pa fouš... Take avte po večini ne kupuje nihče zato, ker bi bil ta avto tako dober ali celo lep, take avte se kupuje samo zato ker so dragi. In kupujejo jih točno taki, ki hočejo povedat, hej jaz sem bogat in đek, ostali pa ste navadne smeti.
In točno zaradi takih presranih važičev jaz ne maram teh avtov in me je sram, če samo stopim zraven takega avta, saj nočem, da bi kdo po ne sreči mislil, da se bom jaz slučajno vsedel vanj in da imam jaz to, za vas, superduper precenjeno "dostignuče". Za tiste, ki se na avto vsaj malo spoznajo, pa tak avto itak ni prav nič posebnega. Je le znanitelj, da to vozi nekdo, ki ima debelo denarnico (pogojno) in definitivno puhlo lobanjo.
Citat:
Raje kot da tu pišeš gluposti raje malo poglej kaj ponuja kateri dom opokojencev.
Ta citat pa itak samo še enkrat potrjuje, da odgovarjam takemu o čemer je govora in to je (dodaj sam) be....