x-drive vs. quattro

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jaz ga ne opevam ker ga nimam in glede na lego svojega bivališča ga najbrž nikoli niti ne bom potreboval. Mi pa gre malo na kur** da je quattro naenkrat kar najslabši in Xdrive top of the top in to iz ust prodajalca BMWjev... Hotel sem le rečt da bi zaradi konflikta interesov ti morda moral zapustiti to temo saj so takšni ljudje včasih zelo neobjektivni. Thats all. Ne rečem pa da Xdrive ni boljši kot quattro ker jih nisem primerjal, da mi pa to nekdo sveto trdi ki je na youtubu gledal posnetke ali pa ker mu je en to rekel pa je malo tako...

Pa brez zamere!

Lp

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Subaru legacy je eden najboljših avtov ever made, in bo definitivno moj nasledni avto

zmaga.gif

LP;S....

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Kje si to prebral, da sem jaz napisal, da je xdrive boljše od quattro ali obratno?
confused-1.gif

Komu kdo hoče kaj prodat?
confused-1.gif

Kdo kaj trdi iz youtube posnetkov?
confused-1.gif

PS: si zmeden ali maš kak drug forum kot jaz
bonk.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Justy do 1995!
cheer.gif

Ohranjene še po 2k€ prodajajo.....to je stroj k gre povsod.

Se spomnim, ko smo tolk snega plužili, da je bil problem sam hlajenje pa prenizka havba, ker ga
cheer.gif

Ni ga čez 4WD knof na prestavni ročici.
evil.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Itak, sam je premejhn
wink-1.gif

Mislim da v takih temah ni primerno primerjat Subija z drugimi, sploh pa z cestnimi "šminkerskimi" terenci
smirk-1.gif

LP,S....

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Justy do 1995!
cheer.gif

Se spomnim, ko smo tolk snega plužili, da je bil problem sam hlajenje pa prenizka havba, ker ga
cheer.gif

evil.gif
Ja Yusty je klasa zase.. Preverjeno na domačiji na Jelovici kjer furajo Subaruje že od sredine osemdesetih let, ter v Davči kjer je itak zima doma...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Raje berem argumente, kot pa sporočila, ki jih ti uspeš skupaj spacat (brez argumentov in z žaljivkami,...).

PS: ja je hitreje odziven, to pa je vse kar sem napisal.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Justy do 1995!
cheer.gif

cheer.gif

evil.gif

Smo imeli Justyja. Ta je res tank, stisneš knof in rije kamor hočeš!
smile-1.gif

Eden največjih problemov, poleg popolnoma nemogočih sedežev, je bil, da je bil narejen iz močno rjaveče jeklene folije in to ga je na koncu tudi stalo življenja...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jap...našega tudi rja nesla, sam ga nismo nič šparali ene 3x zaleten, punca ga je v reko zapeljala pol pa še enemu v rit, pol se mi pa ni dalo več skup sestavljat, ker je čez tehničnega že prej prišel samo če ga je mati peljala in prepričala vse tam, da ga rabi sam 1km do trgovine.
hysterical-1.gif

Smo pa doma letos spet študirali nakup, blo je nekaj dobrih izbir naprodaj, spomnim se enega iz celja, kateri je bil glede na ohranjenost ZASTONJ in je novi nastnik 100% zadovoljen.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Na žalost ne... v takem ugodnem, močnem, praktičnem paketu ne.

Od letnika 95 naprej so nekaj s suzukijem sodeloval sam tisto je bla obična Switf kišta nič vredna. Tud novejši obstaja samo sept neko sodelovanje in brez tistega prvotnega neuničljivega čar-a.

PS. Ta avto je mel leta 88 al kdaj je splaval na trg 1.2 mašino s 74 konji!
cheer.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Justy je porazen notri (do l 95) napram temu kar dobiš kje drugje, ampak panda je pa proti njemu drvarnca
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
A to misliš 1.2Si? Tak je bil doma, ja. Zelo poskočen trivaljnik!

Ja, samo tam okoli 120.000 km ga daš kompletno zatesnit Kržiču, pol pa kleplje mašinca dokler tista folija ne prerjavi komplet...