Woke!1!

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.334
3.830
113
Ljubljana
hmpg.net
Seveda, seevedam, kakopak. Poanta, ki je jasno očitna iz videoposnetka in zaradi katerega sem link do posnetka tudi nalepil je to, da ima posameznik lahko več kot očitno težave s policijo zgolj zaradi javno izrečenega izraza "umazan migrant". Dopuščam pa možnost, da ste nekateri za določeni zadeve še vedno pač povsem slepi in tega tako kot še marsičesa drugega enostavno ne opazite ali pa "ne opazite".
Torej si pogledal videoposnetek.

KAKO jo je napadel (ker to pove)?
Kdaj so ji grozili z zaporom - saj si gledal posnetek in ga delil s komentarjem "The Police Shows Up And Threaten To Arrest Her Because She Called Him A 'Filthy Migrant'"
Ali je v katerem koli trenutku v resnici dala prijavo napada ali je samo ponavljala pritožbo? - kje na posnetku je to?

Vseeno sicer mislim, da bi morda lahko policija lahko reagirala drugače, čeprav, morda jo pa že poznajo?

In morda, samo morda, glede na njen odnos na posnetku, je morda celo ona njemu rekla najprej kaj prijetnega.

In mimogrede - napadi v Sloveniji, ki ste jih tako lepili, so se vsi seveda zgodili, mar ne? Ali pa samo lepite drug drugem fake novice, ker drugače ne bi bilo dovolj odpora proti neslovencem (namenoma nisem napisal migrante, ker v resnici vas ne motijo samo ti, ampak vsi nečistokrvni prebivalci Slovenije, ne glede na njihovo poreklo ali državljanstvo- preden kdo skoči, moji predniki, vsaj kolikor daleč vem, so vsi Slovenci, kakšen je bil tudi deželni poslanec (v deželi Kranjski) še pred 1 SV).
Tako počasno kuhanje je znaćilno za večino nacionalizmov, saj so povsod najprej male provokacije, pa fake novice, potem pa normalno pride do eskalacije. In to velja tako za belo raso, pa tudi ostale (ki seveda niso imun, ker ko je kriza, je bistveno laže obtožiti tujca, kot iskati in odpraviti pravi razlog)
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.258
15.181
113
Vse dejansko pomembne informacije v zvezi s poanto objave si že dobil v postu #3196. ČaoBao pa zdrav ostani.
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: jest5

Vadim

Guru
2. jul 2020
4.656
6.043
113
Nobenemu ne škodi woke ideologija. Samo našim denarnicam.

 
  • Všeč mi je
Reactions: 8888 in Matey

B81

22. jul 2007
36.111
9.996
113
Ajde to bi blo dopustno izključno v primeru hermafroditov, ko po puberteti "ve", kaj je in se potem operira, odstrani tisto, "kar ni".
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.334
3.830
113
Ljubljana
hmpg.net
19. december 2009 intervju dr. Planinšek:
Prve spremembe so bile izvedene pred 40 leti, jih pa imamo vsako leto. Imamo tudi posebno komisijo za spremembo spola, ki jo vodi profesor Slavko Ziherl s psihiatrije, sestavljajo pa jo še endokrinolog, urolog, ginekolog in plastični kirurg. Seveda pa vse to vodijo psihiatri. Ta komisija je vrhunsko organizirana in je lahko vzor kjer koli. Naš sistem je bil tudi že predstavljen v tujini, odzivi pa so bili zelo pozitivni..... Vsak prehod pa sicer traja nekje štiri leta. Mora pa ta oseba zaživeti v okolju, ki ta prehod odobrava. Samomorilnost je pri ljudeh, ki se počutijo ujete v napačno telo, zelo visoka, prek 70-odstotna. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj je to kvalificirano kot bolezen, stroški pa se zato krijejo iz zdravstvenega zavarovanja.
 

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.814
2.036
113
Mentalna bolezen je vse, kar ni moški ali ženski spol, se strinjam. In takšne osebe bi se moralo obravnavati temu primerno.
(enkraten) prehod med spoloma se mi zdi OK, dokler ni to v rokah 12-letnega najstnika, kot je že praksa nekje po svetu. Seveda popravnega izpita tu ni.
 
  • Všeč mi je
Reactions: B81 in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.258
15.181
113
...dokler ni to v rokah 12-letnega najstnika, kot je že praksa nekje po svetu.
Pa saj dejansko niti ni v njihovih rokah ampak v rokah staršev, posvojiteljev/skrbnikov in tudi takšnih&drugalnih pedagogov, ki jih v mnogo primerih k temu napeljujejo celo že pri veliko nižji starosti od 12ih let in tako napeljevanje je ena največjih škodljivih stvari moderne woke mentalitete. Potem najdeš talente, ki se sprašujejo kako lahko ta mentaliteta škoduje življenju posameznika, nekateri pa jo celo zagovarjajo do onemoglosti. Bolano.