Zlo hitro se zadnje čase označuje ljudi za omejence in nestrpne, če samo kanček zdrave pameti pokažejo. Ker tole, kar tole bitje sporoča, definitivno ni zdrava pamet. In če meni ni do tega, da od enega takega poslušam jamranje, sori, njegov problem. Včasih so to zdravili, zdaj smo pa strpni. Kot družba gremo pa v k...., le zakaj.... ker se "sprejemajo" ekscesi vseh vrst, ne samo takale bitja. V vseh porah in na vseh nivojih moraš biti tiho, da nisi označen za nestrpneža, pa naj bo glede spola, migrantov, bluzatorjev na vladi..... Bullshit.
Kaj pa to bitje sporoča? Sem pogledal ta intervju iz firbca. Nisem zasledil nobenega sporočila, nobenega prepričevanja ali kritiziranja, da je on edini pravilen vsi ostali pa neumni... Le odgovarjal je na vprašanja.. Kaj pa počne iz sebe in kako se preživlja, je pa njegov problem in mene to popolnoma nič ne moti.
Drugo pa bi bilo, če bi se preživljal z našim davkoplačevalskim denarjem, ki bi ga dobival s kritiziranjem davkoplačevalcev in promoviranjem svojega načina življenja.