Woke!1!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Brez skrbi, se bo. Vsa ta woke norija, kakor tudi zelena eko agenda, je sranje s polno ritjo po skoraj 15 letih lepe rasti.

Zdaj pa smo na točki ko money talks. Folk je začel glasovati s svojimi denarnicami proti tej sekti

In točno to je edini način, ker to boli. Vsak od nas lahko k temu prispeva.

Gugl mi recimo na tv vztrajno tišči disney+ da si gor naložim za froce. Ni teorije da to strupeno smet pokažem svojim otrokom in še plačam za to. Pred 10 leti bi verjetno brez pomisleka takoj, saj smo vsi ob njihovih risankah odraščali.

In disney je danes v velikih finančnih težavah. Je samo en od mnogih ki zdaj trpi posledice politične korektnosti

tomi

Guru
1. sep 2007
18.561
9.813
113
40
MB
So pa glih te dni odpustili 7k folka, verjetno kake chief happiness officer in podobne pozicije :D

B81

22. jul 2007
36.879
10.440
113

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Jaz se tule popolnoma strinjam z B81.
Gospa kot kaže ne zdrži več bolečin in če želi umreti je to njena odločitev. Glede na prebrano je to zelo grozna bolezen. Kje je potem sploh smisel, če ni upanja za ozdravitev in desetletja samo trpiš od bolečin vsak dan?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.751
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Jaz se tule popolnoma strinjam z B81.
Gospa kot kaže ne zdrži več bolečin in če želi umreti je to njena odločitev. Glede na prebrano je to zelo grozna bolezen. Kje je potem sploh smisel, če ni upanja za ozdravitev in desetletja samo trpiš od bolečin vsak dan?
A da bi se sama fentala pa ne more? Zdravnik je podpisal zavezo da zdravi ne ubija. Vse skupaj se lahko sprevrže v to, da če ne boš všeč oblastem te bodo legalno fentali

• Haha
Reactions: sixpower

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
A da bi se sama fentala pa ne more? Zdravnik je podpisal zavezo da zdravi ne ubija. Vse skupaj se lahko sprevrže v to, da če ne boš všeč oblastem te bodo legalno fentali
Mislim, da ni to tako enostavno. Tudi za razliko od večine samomorov je evtanazija verjetno neboleča pa še krvavo ni in za truplo takoj poskrbijo ustrezne službe.
To, da bi te fentala oblast, ker jim nisi všeč je pa že malo preveč Orwellovsko razmišljanje po mojem.
Za tiste, ki so "nevarni" lahko tudi na druge načine poskrbijo, poglej npr. primer Krambergerja.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
Izkušnje držav z uzakonjeno evtanazijo kažejo, da se krepi pritisk na starostnike in oslabele, obolele, da si skrajšajo muke. Ker se ti počutijo nekoristni in v breme svojim družinam, se zato marsikdo med njimi odloči za evtanazijo.

Kar se tiče nedopustnih posegov v človeško dostojanstvo, pa še ni bilo dolgo nazaj, ko so oblasti v ZDA in Kanadi prisilno sterilizirale "rizično" populacijo. Danes pa otroke silijo v spremembo spola, kar ima za končno posledico tudi sterilnost. Tako si ni nemogoče zamisliti, da bi se v primeru legalizirane evtanazije tudi le-te poslužile kakšne "napredne" skupine za dosego svojih ciljev.

• Všeč mi je
Reactions: 8888