Woke!1!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Od kje imaš podatke, da sta bila starša morske deklice belopolta?

Ariel's Mother and Father, Queen Athena and King Triton

beefca52c9999789128e4dc4daad6837--little-mermaid-art-little-mermaids.jpg

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.843
6.506
113
Mene zanima, če morajo biti tudi v Bollywoodskih fimih tako raznoliki? A dajo notri par token belcov?

Raznoliki ne, so pa zahodnjasko beli belci zelo zazeleni. Na ulici vabijo turiste za par 10€, da bi bili statisti, ker jim je všeč misel, da se v ozadju sprehajajo za odtenek bolj beli...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Ja, ker sklepanje o barvi kože (in las) otroka na podlagi barve kože (in las) staršev je res posmeha vredno. Bravo bizi :D

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth in B81

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Ampak res. Kaj bi se le čudil npr. potemnjeni koži deklice, ki ji je ime Snow White. Če je lik izmišljen je lahko seveda kakršenkoli pa čeprav ni prav nobene (logične) povezave z imenom, direktnimi predniki oziorma original verzijo osebe, ki si je ta lik izmislila, verzija bratov Grimm recimo.

#JebeshLogiko #WokeAllTheWay #Don'tQuestionWokeness :cheer:

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.427
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ampak res. Kaj bi se le čudil npr. potemnjeni koži deklice, ki ji je ime Snow White. Če je lik izmišljen je lahko seveda kakršenkoli pa čeprav ni prav nobene (logične) povezave z imenom, direktnimi predniki oziorma original verzijo osebe, ki si je ta lik izmislila, verzija bratov Grimm recimo.

#JebeshLogiko #WokeAllTheWay #Don'tQuestionWokeness :cheer:
Ah, daj no, vse od bratov Grimm je Disney "omilil" in naredil "po svoje"... Kot vsi ostali...
Če te pa barve oseb tako motijo, pa pač ne glej, preprosto...
Nekateri prav iščete napake, ki sicer so, ampak, je totalno nesmiselno... :cool:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
No, no... Ne gre toliko za to, da bi mi bile osebno te zadeve nesprejemljivo moteče kot pa za samo izpostavljanje kakšne nelogične stvari se počne z obstoječimi liki (ne rečem, da si izmisliš nove) zgolj zato, da bodo v skladu z modernimi smernicami vključevanja.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace