Woke!1!

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
So pa organizatorji precej v zagati s takšnimi izrednimi dogodki.
Vzpodbuda za invalida je več kot na mestu, časovnico je pa vseeno potrebno naredit in se je držat.

• Všeč mi je
Reactions: Steve

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.894
113
Ljubljana
hmpg.net
"The Barberini Museum said later Sunday that because the painting was enclosed in glass, the mashed potatoes didn’t cause any damage. The painting, part of Monet’s “Haystacks” series, is expected to be back on display on Wednesday."

Sicer imam pire krompir raje od paradižnikove juhe, vendar tu, hvala bogu, je oboje šlo v nič, ker sta bili obe sliki zaščiteni s steklom.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.894
113
Ljubljana
hmpg.net
"Mojca Svetek je raziskovalka in pedagoginja na Ekonomski fakulteti. Prvi magisterij je pridobila na Oddelku za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, drugega pa na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Študij psihologije je zaključila z izjemnim študijskim uspehom 9,20, študij poslovnih ved pa z 9,94. Doktorski študij na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani je zaključila predčasno in doktorirala z odliko (cum laude). Mojca je med drugim prejemnica Nahtigalove nagrade (področje psihologije), Prešernove nagrade (področje ekonomije in poslovnih ved) in Svečane listine Univerze v Ljubljani za najboljše študijske dosežke. "

Še en dokaz, da izobrazba ni vse

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
1666733957504.png

1666734058388.png

Objava je sicer res neprimerna in nepotrebna, ampak, da grejo zganjat tak vik in krik, to se mi pa zdi več kot pretirano. Asistentke ne poznam in ne hodim na EF ampak glede na napisano sklepam, da jo bodo doletele sankcije zaradi ene butaste nepremišljene izjave. Nekateri pa posiljujo farmacevtke ali pa kradejo milijone na primer in so še nagrajeni potem...
Krasni novi (dvolični) svet

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.757
6.144
113
blizu močvirne prestolnice

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Poglej priponko 60444

Poglej priponko 60445
Objava je sicer res neprimerna in nepotrebna, ampak, da grejo zganjat tak vik in krik, to se mi pa zdi več kot pretirano. Asistentke ne poznam in ne hodim na EF ampak glede na napisano sklepam, da jo bodo doletele sankcije zaradi ene butaste nepremišljene izjave. Nekateri pa posiljujo farmacevtke ali pa kradejo milijone na primer in so še nagrajeni potem...
Čakam, da bosta šolski minister in še Golob odletela, ker tole res ni za nikamor. Pa še šefica EUja se mora opravičit za to, pač odgovornost.
Btw.: v čem je fora, da greš z berglami na maraton?

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

tomi

Guru
1. sep 2007
18.567
9.810
113
40
MB
Poglej priponko 60444

Poglej priponko 60445

to je najboljše, ona je woke, pa bo canceled, od drugih bolj woke. :valjamse:

• Haha
Reactions: sixpower

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Čakam, da bosta šolski minister in še Golob odletela, ker tole res ni za nikamor. Pa še šefica EUja se mora opravičit za to, pač odgovornost.
Btw.: v čem je fora, da greš z berglami na maraton?
Meni se sicer zdi super, da je probal, da se trudi. Verjetno mu ni cilj tekmovat ampak samo to, da je zmožen preteči/prehoditi pot. Sem slišal že za več primerov invalidov, ki se samo delajo žrtve in pričakujejo, da se jim bodo vsi klanjali, ta je kot kaže njihovo nasprotje. Lahko rečem samo respect.

Po drugi strani pa tudi razumem asistentko, ker sem tudi sam že čakal 1h zaradi kolesarskega maratona.

Letos poleti je imela kolegica koncert v centru. ker ne spremljam športa nisem vedel, da je kolesarski maraton in se tako odpeljem proti centru, nakar se v Tivoliju začne kolona, ki se je sicer počasi premikala. Po 5min pridem do Leva in ravno zavijem proti bavarcu, ko se čisto ustavimo. Tako smo čakali več kot 1h. Itak sem bil totalno razp*zden, ker sem potem zamudil pa še zaradi čakanja. Samo pač nisem tega objavljal po socialnih omrežjih.

Zdi se mi pa bolano, da te zaradi ene objave tako "pojejo". Konec koncev je ženska to napisala na svojem privat profilu v prostem času. Tu se služba nima kaj mešati.
Tudi,ko je Tomi napisal, da je ženska sama woke, to samo potrje že večkrat slišano tezo, da (ekstremni) levičarji niso nikoli zadovoljni in se bodo "pojedli" med sabo.