Čakam, da bosta šolski minister in še Golob odletela, ker tole res ni za nikamor. Pa še šefica EUja se mora opravičit za to, pač odgovornost.
Btw.: v čem je fora, da greš z berglami na maraton?
Meni se sicer zdi super, da je probal, da se trudi. Verjetno mu ni cilj tekmovat ampak samo to, da je zmožen preteči/prehoditi pot. Sem slišal že za več primerov invalidov, ki se samo delajo žrtve in pričakujejo, da se jim bodo vsi klanjali, ta je kot kaže njihovo nasprotje. Lahko rečem samo respect.
Po drugi strani pa tudi razumem asistentko, ker sem tudi sam že čakal 1h zaradi kolesarskega maratona.
Letos poleti je imela kolegica koncert v centru. ker ne spremljam športa nisem vedel, da je kolesarski maraton in se tako odpeljem proti centru, nakar se v Tivoliju začne kolona, ki se je sicer počasi premikala. Po 5min pridem do Leva in ravno zavijem proti bavarcu, ko se čisto ustavimo. Tako smo čakali več kot 1h. Itak sem bil totalno razp*zden, ker sem potem zamudil pa še zaradi čakanja. Samo pač nisem tega objavljal po socialnih omrežjih.
Zdi se mi pa bolano, da te zaradi ene objave tako "pojejo". Konec koncev je ženska to napisala na svojem privat profilu v prostem času. Tu se služba nima kaj mešati.
Tudi,ko je Tomi napisal, da je ženska sama woke, to samo potrje že večkrat slišano tezo, da (ekstremni) levičarji niso nikoli zadovoljni in se bodo "pojedli" med sabo.