Leto bil izbor za miss Nizozemske preko radia ?
Naj drugič organizirajo Miss lgbtxzasdgh, ter pustijo Miss za ženske.
Leto bil izbor za miss Nizozemske preko radia ?
Si ti mogoce jasnoviden, da ves, kaj jaz vem, pa ne vem?V nasprotju s tabo, ko misliš, da nekaj veš, v resnici pa ne veš nič.
Nisem vedel, da ima tudi UK svojega Šarca, model ima point
Dovolj je, da prebiram tvoje pisarije.Si ti mogoce jasnoviden, da ves, kaj jaz vem, pa ne vem?
A to pomen, da je več k 10 let hodila študerat na fax?Ima (Asta Vreško op. pisca) več kot deset let delovnih izkušenj v visokošolskih izobraževalnih institucijah na področju kulture in umetnosti.
veš, on ve, da nič ne ve. ti pa še to ne veš!V nasprotju s tabo, ko misliš, da nekaj veš, v resnici pa ne veš nič.
To zdaj ni blo nic. Razocaran.Dovolj je, da prebiram tvoje pisarije.
Grozno, nalakirani nohti. A je Tomi od Sidharte zaradi tega transspolnik?Dobil info iz prve roke, da se v Kočevju v enem vrtcu nahaja vsaj ena izjemno woke vzgojiteljica, ki na polnoinformiraindoktrinira malčke in kot rezultat ene od takšnih seans je prišel fantek od prijateljice domov z nalakiranimi nohti. Mat (ta prijateljica) je popizdila na polno in čakam na informacije kako se zadeva rešuje/razvija/komplicira. Saj sem vedel, da bomo prej ali slej pokasirali to transsranje v povezavi z majhnimi otroci tudi k nam ampak sem nekako bolj računal na slej kot pa prej. Juhu-bruhu.
Grozno, nalakirani nohti. A je Tomi od Sidharte zaradi tega transspolnik?
Si eden od zadnjih na tej tabli (če ne kar zadnji) od katerega bi pričakoval razumevanje ter problematiko situacije, sem pa povsem pričakoval kakšno debilno relativizacijo in tukaj si se pa spet lepo izkazal, iskrene čestitke.Ne, še nikoli ni noben sinko zaprosil mamice, da tudi njega nalakira. In gotovo se je mamica zgrozila in ga že videla, kako si reže lulčka.
In kako je 2 letni fantek razložil mamici, da ga vzgojiteljica izobražuje o LGBT? Ne sadi bučk, lepo prosim.Primer o lakiranju na splošno, po možnosti na samoiniciativno (in ne sugerirano kot v tem primeru) željo fantkov, ki skozi odraščanje malo testirajo vse živo (recimo tudi obuvanje maminih čevljev s petko) je eno, primer o lakiranju kot posledica razlaganja raznih idej kot del samoiniciativnega izobraževanja o LGBTQ+ podanega 2 in 3 letnim otrokom s strani vzgojiteljice, ki o nameri ni obvestila staršev, je pa nekaj povsem drugega. Se bom ponovil - Si eden od zadnjih na tej tabli (če ne kar zadnji) od katerega bi pričakoval razumevanje ter problematiko situacije, sem pa povsem pričakoval kakšno debilno relativizacijo in tukaj si se pa spet lepo izkazal, iskrene čestitke.