Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Kaj je pri outlooku, koledarju in navigaciji narobe?
Panoramo recimo tudi jaz pogrešam, čeprav ni da sem jo velikokrat rabil.
Jaz tudi ne rabim panorame, ampak na k**** mi gre to da je ni, pa tudi če bi jo samo enkrat uporabil
Uporabljam 950XL na uradni verziji .164:
Outlook: še vedno katastrofalno počasno downloadanje pripetih datotek (pa ni važno ali je slika, video, docx, xlsx, pdf,...). Pa če karkoli spreminjaš v nastavitvah sinhroniziranja, imaš 99% možnosti, da se bo telefon segrel in zelo hitro skuril baterijo. Outlook se je naenkrat odločil in mi v notification centru kaže maile iz enega računa, iz drugega pa ne in se ne da nastavit (ali pa ne znam). Ne da se tiskati iz outlooka.
Navigacija: Že dvakrat se mi je zgodilo, da enostavno ni delala, kot da ne bi imel vgrajenega GPSa. Pa to, da se na računalniku ne narediti poti in jo potem uporabiti na telefonu (to se je pri HERE dalo). Sem pa ravnokar ugotovil, da se da iz zemljevidov printat, kar je kul
Koledar: Trenutno se ne spomnem
)
Budilka: sem pa tja se zgodi da ne dela ali pa, da telefon tuli, ekran je pa črn in se ga ne da zbudit.
Edge: ni sinhronizacije odprtih zavihkov (pri explorerju na 8.1 je to lepo delalo). Zadnje čase imam problem pri iskanju slik po internetu, cortana najde npr sliko oblakov, ampak ko jo tapnem, se je nikakor ne da odpreti, samo pikice se vrtijo v smeri urinega kazalca in to je to. Odpreš edge, vpišeš URL in pritisneš enter, URL postane črn in se nič ne zgodi. Odpreti moraš nov tab in ponoviti vajo, potem pa dela.
Onedrive: daš uploadat neko datoteko v onedrive in samo ugibaš lahko, kdaj bo tam. Morda čez 5s, morda jutri, morda naslednji teden. Zelo dobro bi bilo, če bi implementirali offline sinhronizacijo, to so pred časom obljubljali.
Tiskanje iz officea: Ni nastavitev, edino gumb print, ne da se izbrati papirja, enostranskega/dvostranskega tiskanja, ipd. Ampak ok, to je že advanced.
uf..sedaj se bolje počutim
p.s. še tole: hey cortana ima še vedno bug, če je vklopljena se dokaj redno dogaja, da na celi črti odpove noise cancelling med pogovorom in zato je zadeva neuporabna