Windows Phone 10

I

Izbrisan uporabnik #488

Junija bo moja Lumia 925 stara dve leti.

Kakšno je stanje, jim je sedaj v dveh letih uspelo narediti kakšen premium telefon in OS?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Za tebe ni govora
smile-1.gif

Moja je stara 2,5leti 700h pogovorov itd. Baterija še zdrži od 6-21 vse na on LTE, GPS, BT, Mobilni podatki.

Se odločam med jabuko6s ali L950.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Junija bo moja Lumia 925 stara dve leti.

Kakšno je stanje, jim je sedaj v dveh letih uspelo narediti kakšen premium telefon in OS?

Kaj če bi raje pogledal v jabolčni ali robotkov tabor?
grin1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Xiaomi 5, pa boš lahko mešal polizdelek od WPja ali pa super izdelek Android.
wink-1.gif

Se zna zgoditi ko bodo cene padle, da bo to mogoče moj novi WP telefon.

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Malo ste zamešali zadeve. Ta Darjanova novica je za Firmware samo. Torej, tisti ki smo v Insiderju do sedaj nismo mogli dobiti novega Firmwara. Firmware je bil samo za uradno izdane različice. Tisti na wp8.1 ste morali nazaj na to verzijo, tisti z novimi telefoni pa na uradno verzijo w10. Od danes naprej pa lahko dobi vsak na Insiderju tud nov firmware. Seveda, če je za njegov telefon sploh na voljo kaj...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Uporabi Windows recovery tool, spusti OS nazaj na 8.1 nato namesti Insider app, nastavi na Slow ring in uživaj:
https://blogs.windows.com/wind...uild-10586-122/
Citat:
If you’re a Windows Insider who is willing to help test the upgrade path that most customers will be taking from Windows Phone 8.1 – you can use the Windows Device Recovery Tool to go back to Windows Phone 8.1 and then download the Windows Insider app from the Store and jump into either the Slow or Release Preview rings to pick up Build 10586.122 for your phone. Make sure to send feedback on any issues you encounter through the upgrade process or after the upgrade completes. We appreciate Insiders helping us test out the upgrade from Windows Phone 8.1 to help ensure our customers have a great experience.

Morda še počakaj danes, da vidiš, če bo za tvoj telefon na voljo nov firmware (beri Darjanovo novico).

Ta včerajšnji build je zelo v redu, 3/5. Popravijo še email rendering in predvsem Edge in njegovo upravljanje z zavihki pa bo zadeva zelo na nivoju.
Heh, ničesar nisem mogel narediti, ker nisem mogel v nobeno nastavitev, update pa tudi ni samodejno kazal, da je kaj na voljo.
Tako da je šla zadeva nazaj na 8.1, bom pa videl, če bom šel spet na 10-ko na tem testnem. Saj se mi je ok malo hecat, ampak časa pa nimam ravno dosti za to.
Drugače je pa za rezervno prišla ena zadeva danes:
test.jpg

Bomba, dodatna baterija in še enostavno pade v roko, tipka za slikat je pa tudi lepo dual-stage kot pri fotkičih. Izredno zadovoljen, je pa zadeva konkretno težka, ampak bo že. Pa še luknjo za privijačit direkt na stojalo ima, tako da bo ravno prav za na steklo od avtomobila.
cheer.gif

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.103
-867
83
10.0.10586.164
Version 1511
[144][145] Slow ring:
8 March 2016
Release Preview:
8 March 2016

Bug fixes

Faster saving of screenshots
Smoother video playback
Opening of PDF files in Edge improvements
Improvements for the reliability of app notifications, including text messages and alarms not ringing as scheduled.
Improvements for text message backup to reduce data and battery usage.
Fixes for Microsoft Edge with address bar suggestions showing late or persisting during navigation, “Close all tabs” not closing all tabs, and Word * Flow on the address bar not functioning as expected.
Fix for a problem where the Microsoft account was not detected by the Outlook Mail, Outlook Calendar and People app. Attempting to add a new contact in this state caused the People app to crash for some users.
Fix for a problem that caused the Wi-Fi connection to temporarily switch off after prolonged use for some users.
Fix for a problem that caused first-party app updates to fail to install successfully for some users, leaving the apps in state where they cannot be launched.
Improvements for battery usage, Bluetooth connectivity, and OS reliability.

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
No, da vidmo. 640 se je s prejšnjim buildom kar dostkrat resetirala sama od sebe. upam, da je tole kej popravljeno.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.103
-867
83
Imam tudi sama 640 lte, sem resetirala po prejšnem update, nisem imela nič problemov. Sem pa imela s starejšimi buildi probleme.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.103
-867
83
Lepo prosim, ko se dodaja link za objavo o update, naj se pripiše, da je na voljo za nove modele lumia telefone, in ne za stare modele. Ker potem vsi klikamo. Hvala

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Toliko se je potrudil, da je objavil novico. Nebo še sedaj opisoval teh novic. Zato je novica, da si jo prebereš, če te zanima in v njej izveš vsebino.

Lahko pa ti pomagam tako, da lahko iz linka razbereš, da je to build 14283. In vsi buildi 14xxx bodo do nadaljnega na voljo za telefone, ki so izšli z Windows 10. Ko bodo pa na starejših telefonih uradno Windowsi 10, bodo pa tudi za te telefone na voljo. Buildi 10xxx so pa na voljo za stare in nove telefone.