Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz prav nic uzaljen, se ne ubadam z jajci kot ti in sem ti to tudi dokazal. Ce pa ne sprejmes kritike in dokazov se pa se vedno ni treba obnasat kot otrok, v jok na drevo. Pri 15ih se bos pa tudi naucil, da je treba svoje trditve tudi dokazat, kar jih zdaj nisi. V druzbi tvojih sovrstnikov iz osnovne sole pa verjamem, da si car. In zdaj prosim pokazi tvojo "odraslo" primerjavo, ker me prqv zanima.
Se bolje bi bilo da bi se tle govorilo le o wp10, brez hobotnic, ki skacejo brez potrebe v debato. Že s snecerjem se nabije ogromno stevilo nepomembnih in identicnih postov....
Damire moj,res se obnašaš kot razvajen otrok in sedaj ko ne moreš drugače si s zatekel že k žaljenju
Si se pogledal v ogledalo in opisuješ samega sebe.Dokazuješ iz posta v post na kakšnem nivoju si.Ti se še kr naprej igraj s svojimi igračkami jaz sem s tabo opravil,če pa imaš kakšno željo pa se lahko srečava osebno pa boš videl koliko sem star
Za lumio 550, lahko potrdim da je precej počasna, kot kakšen android(vstopni model. Recimo ko klikneš na kontakt traja vsaj tri sekunde da se kompletno naloži kontakt z sliko vred. Kakšni programi krešajo. Sem mislil da bi zamenjala ženino Lumio 630, pa je ta svetlobna leta hitrejša. Pa sva raje prodalal 550. Se kar pridružujem Snecerju( da bom to kdaj rekel si sigurno ne bi mislil
) to je polizdelek. Kje je znana mikrosoftova odzivnost aparata???? Škoda, trenutno izgleda 8.1 precej dobra izbira.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.