Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
In ti dela ta najnovejši build kaj bolje? Meni se res zdi, da je ful odvisno od modela, ker berem na tujih forumih kakšne vse probleme folk ima, meni pa dela tekoče.
Pa hard reset je itak obvezen vedno, ne vem zakaj folk hoče brez tega, saj pa z backupom sploh ni nek problem, pa še siguren si da dela vedno tako kot mora.
Jaz sem delal hard resete tudi ko so bile nadgradnje iz cyan na denim, ipd...ziher je ziher, pa je vedno telefon delal b.p.
Meni se kaksenkrat zatakne. Delovanje ni vedno tekoce. Pol pa so se malenkosti, kot recimo odpres SMS in jeodprta tipkovnica, sms pa pod njo. ☺ Poleti na 640 s starejso verzijo je laufalo lepse in hitreje.
Sem nadgradil svojo 920 na zadnjo verzijo. Je bila še na 8.1 in nisem mogel nadgraditi direktno na 10. Prvo sem moral z recovery orodjem ponovno naložiti osnovno verzijo, potem vse nadgradnje na 8.1 in nato je šlo na 10-ko. Dela normalno, morda kje malo počasneje, kje pa hitreje...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.