Windows Phone 10

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kaj pa projekt surface phone? Saj si bodo eni na tem forumu populili vse lase, če jih sploh še kaj imajo, glede na to, koliko časa ga že čakajo
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.321
151
63
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Kaj pa projekt surface phone? Saj si bodo eni na tem forumu populili vse lase, če jih sploh še kaj imajo, glede na to, koliko časa ga že čakajo
smile-1.gif

Pa saj še ni pravi čas. Sedaj se dobijo še rabljene 950ke, potem bom jaz prodal še mojo 820, potem bo pa počasi že čas
evil.gif

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik srv pravi:
smile-1.gif

pesek v oči, propalo je vse, žal

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Glede na to, da z oktobrom prihaja windows 10 na ARM platformi, bi bilo ultra čudno, če se ne bi za tem pojavila tudi nekakšna verzija telefona.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Se bojim, da ne bo to to kar čakamo, ker ne bo telefon, ampak nekaj "vmes". Verjetno prevelika naprava za mene, za deco pa bo super.

Ampak 950 še vedno trga in še bo, edino če jo bodo "na silo" upokojili.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ma men gre pravi na jetra skozi nosit v hlačah te teledone, jaz bi raje neko pametno samostojno uro, ki jo lahko extendam na nek 5" zaslon v žepu če ga imam slučajno sabo, če ne pa ne. Al pa če jo extendam na zaslon v sončnih očalih in podobne fore.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Kakorkoli..zna bit da v kratkem preskočim na drug OS. Še tistih nekaj aplikacij, ki jih uporabljam, dela slabše, ni nobenega razvoja in posodobitev, nekatere pa so celo umaknili iz trgovine. Ravno testiram S8+ in če odmislim določene rešitve, ki so na windows 10 narejene 100x boljše in bolj logično, je S8+ na androidu svetlobna leta pred 950XL. In to izključno zaradi softvera, ki je za windows 10 hudo neoptimiziran in nesodoben. Baterija zdrži vsaj 2x dlje.

Norost je tudi da office, onedrive in groove delajo 10x bolje na androidu. Še cortano imam.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:
100x bolje
smile-1.gif

Možno. Nisem navajen na to, da rabim za vsako stvar aplikacijo iskat. Prva je bila tipkovnica, gboard je dokaj ok, ampak še vedno daleč od tiste na WP, že zaradi šumnikov. Zjutraj sem ugotovil, da bom potreboval tudi app za budilko, ker ta samsungova mi ni ok, lahko samo 3x snoozneš:D

Cortana mi deluje bolje in bolj všečno kot googlov asistent. Pa obvestila oz. notifications so za moje pojme na WP rešena precej bolje, tu se mi zdi da je vse zelo omejeno in zlahka kaj spregledaš.

Pa to, da se lahko na terenu z računalnikom preko lumie povežem na internet, brez da bi se dotaknil telefona. Zelo specifične stvari pač.

Pa vse se da nastavljat, razen tega, da mi ne bi zmanjšal glasnosti glasbe, ko dobim neko obvestilo. Tega se pa ne da spremenit, pa je precej moteče.

Ampak vse to je šele po enem dnevu uporabe. Bom videl po nekaj dneh, kako se bom navadil in če me bo vleklo nazaj ali ne
cool-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Snooze > pritisni na Snooze (ne On/Off) in lahko izbiraš intervale ter ponavljanje. Tudi Continuously imaš.

Šumnikov sam ne pogrešam, ker ima Swifkey super predvidevanje in skoraj ni več besed, ko bi moral pisati več kot 3-4 črke.

Za ostalo pa ti ne bom kvaril veselja, da ne boš že vse po enem dnevu vedel
smile-1.gif

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
hehe je kr kul ja:D

Pri budilki imam opcijo samo X ali pa snooze. Ne morem nič zbirat čez koliko časa naj bo snooze. Mogoče je pa to samsungova specifika. Ugotovil sem tudi do, da ima vsak androidni telefon povsem drugačne rešitve:)

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Pa ga upaš dati iz žepa, te bo deca zasmejala, češ iz katere kamene pa si
smile-1.gif

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Samsung budilka
screenshot20171002-13285.jpg

A ok, samo to je treba it v nastavitve. Pri WP lahko to spreminjaš sproti ko te zbudi
evil.gif

Drugače pa še eno vprašanje, ali obstaja kak normalen in učinkovit call recorder, ki ne snema vseh klicov ampak samo tiste, pri katerih ga vklopiš?

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Greš na outlook.com, kontakte izvoziš v *.csv format. Nato pa to datoteko uvoziš na contacts.google.com. To je to.