Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
danes prvo srečanje z WIN8 od frenda. kupil je leptopa z naloženimi 8, ki pa še niso aktivirani.
Product keya ni zraven, berem, naj bi bil v BIOS-u. Mi lahko kdo pove, kako zdaj to aktivirati.
Če kdo ve kako naj pove... Sem googlal vse zivo. Baje da se ne da.
Microsoft Windows really created a big mess for all Linux distributions.If you have a pre-installed Windows 8 system, you will probably never beable to install Ubuntu or any other OS in the normal (LiveCD/LiveUSB) orWubi way. This is because Windows 8 introduced several new features, ofwhich 2 are: * UEFI which substitutes what we have known as the BIOS (which it is an alternative to) * Secure Boot which prevents anything but the installed operating system, in this case Windows 8 from booting.
V prejšnjem postu sem ti link označil s črnim in tam imaš celo podrobna navodila kako se zadeva izpelje, ti pa še kar naprej pišeš, da se ne da.
Če ti dela googlanje probleme, kaj bo šele potem, ko boš zadevo probal izpeljat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.