windows 7 - mnenja

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
garmin je itak najslabša navigacija, kar obstaja...

iGo FTW, ampak vprašanje je, kdaj bo na voljo za WP7.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
iGo je zgolj za iskanje naslovov. Navigira pa bolj slabo. Zadnjič sem ga recimo testiral na poti iz mb v lj po stari cesti. Mi je dal na izbiro kr neke poti. Pa med potjo me je hotel kr na neko stransko cesto zapeljat, da bi naredil obvoz.
confused-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ja to je dejstvo, samo slovenci so še vedno izjemno čustveno navezani na garmina in živijo v prepričanju da ostali pokrivajo samo center lj
stupid-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
iGo je zgolj za iskanje naslovov. Navigira pa bolj slabo. Zadnjič sem ga recimo testiral na poti iz mb v lj po stari cesti. Mi je dal na izbiro kr neke poti. Pa med potjo me je hotel kr na neko stransko cesto zapeljat, da bi naredil obvoz.
confused-1.gif

Bos kurcal iGO ali karto ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Cel komplet je svetlobna leta pred garminom, predvsem grafika in sama navigacija je prva klase.

Nova mapa, od monolita, pa mora biti na nivoju garmina, saj je zelo dobra.

Morda si imel v uporabi star sw in staro mapo?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja bo moralo biti kaj takega. Namreč pred leti sem uporabljal Igota, ki je bil glede kart katastrofalen. Vmesnik mi je bil všeče ampak karte, katastrofa. Takrat niti hišne številke na Tržaški ni našel oz. nisi imel opcije vnosa, pa gre za eno izmed največjih ulici v Ljubljani. Današnji Igo je pa bomba.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
iGO My way 8.4.2.139242
Mape so Monolit 2010.10

Ravno kupujem Motonav, da vidim če je kaj boljše. Pri iGo me moti tudi vmesnik, saj prikazuje premalo podatkov oz. so le ti na zelo drobno izpisani. V mislih imam hitrost, čas, ipd

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
KSZ.

Samo za info MS je popravil update za Samsung telefone in zdaj gre posodobit brez problema. Drugi teden bi pa naj prišel copy&paste popravek.

Bomo videli.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
O tem se je nehalo govorit, bi naj bilo vključeno vendar ne morem dati roke v ogenj za to.

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
49
6
8
WP7 zna za ringtone uporabljati le wma datoteke, tako da najprej prekonvertaj mp3je v wma. Za to lahko uporabiš kak CDex .
Nato uporabiš Chevronwp7 ringtone installer, ki ti naredi xpa datoteko.
To datoteko moraš nato deployat na telefon. Če imaš nameščen MSov Windows Phone Developer Tools, lahko uporabiš Application Deployment iz tega paketa, če ne je pa lažje, da si namestiš npr. Tom XAP installer

Na zadnje v telefonu pod aplikacijami poiščeš Chevronwp7 ringtone installer, ga zaženeš in.... voila, med melodijami se pojavijo tvoji ringtoni.

Je pa res škoda, da moraš za take trivialne stvari izvajati take čirečare, kar sigurno ne mormo šteti v plus temu OSu.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Je tole glede dodajanja melodij za ringtone"problem" pri vseh WM7 aparatih ali samo Samsungu? Nekek mi je všeč LG Optimus 7 vendar sem totalni računalniški noob in preden bi telefon vsaj približno usposobil za svoje potrebe bi se verjetno prej postaral za par let....
redface-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
WP7 ne omogoča custom ringtonov. Ampak le zaenkrat. Predvidoma septembra pride nadgradnja in bo med drugim možno prilagajat ringtone.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Da se nalagat custom ringtone sam je treba aparat unlockat z chevronwp7, more bit pa software na aparatu tisti pred NoDo updejtom, ker drugače ne deluje odklep.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Um, kaj se da pri stevilki recimo postavit kurzor vmes , da zbrisem samo zacetno niclo ?

Primer: 040888888 , hocem zbrisat 0. Nikak se nisn znal postavit pred 4ko. Je mozno ?

Danes kolegici od kolegice rihtal wp7 nov telefon. Wow, kera komedija. Na koncu je ze njej blo smesno, da je nabavla tako govno. Zanimivo da je n00b uporabniku bilo samoumevno, da zeli nastavit melodijo mp3 ki ji ga je poslala kolegica. Pa da si je pripravla muziko in slike, da si skopira na telefon ko ga priklopi s kablom na racunalnik in nanj namece v "mapo". Tudi zanimivo da je pricakovala, da si bo s kolegicami izmenjala slike in glasbo, a ji BT ni povezal s tujim telefonom. Imela je kontakte na SIMki, htela jih je skopirat na telefon. No-go. Sync ? Ja kaj te je to, jas hocem met na telefonu, moj stari je to mel.

Ni vedla kaj je GPS, ampak ko sem povedal da lahko to uporablja kot navigacijo se ji je zdelo super uporabno.Ko sem ji povedal, da ni za Wp7 se neke offline navigacije, je bilo se eno razocaranje. Pri Music appu je htela drugace razpored, kot da je prvi "Artist" nato tako dalje, htela je "Song" listing na prvem mestu. Seveda ni mozno. Zelela si je da ma v ozadju slikico, ne crnino in belino. Spet zal, ne gre. Na koncu sem se pocutil malo butasto, ker ji kaj drugega kot da zakaj ni nabavla Android nisem mogo rect.

Tak da ce kupi kdo nov HTC Trophy za 170€ v MB, se priporoca. Za ceno se najbrz da se kaj zmenit, toda ne pricakovat free phone.

Nazadnje urejeno: