Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Um, kaj se da pri stevilki recimo postavit kurzor vmes , da zbrisem samo zacetno niclo ?
Primer: 040888888 , hocem zbrisat 0. Nikak se nisn znal postavit pred 4ko. Je mozno ?
Danes kolegici od kolegice rihtal wp7 nov telefon. Wow, kera komedija. Na koncu je ze njej blo smesno, da je nabavla tako govno. Zanimivo da je n00b uporabniku bilo samoumevno, da zeli nastavit melodijo mp3 ki ji ga je poslala kolegica. Pa da si je pripravla muziko in slike, da si skopira na telefon ko ga priklopi s kablom na racunalnik in nanj namece v "mapo". Tudi zanimivo da je pricakovala, da si bo s kolegicami izmenjala slike in glasbo, a ji BT ni povezal s tujim telefonom. Imela je kontakte na SIMki, htela jih je skopirat na telefon. No-go. Sync ? Ja kaj te je to, jas hocem met na telefonu, moj stari je to mel.
Ni vedla kaj je GPS, ampak ko sem povedal da lahko to uporablja kot navigacijo se ji je zdelo super uporabno.Ko sem ji povedal, da ni za Wp7 se neke offline navigacije, je bilo se eno razocaranje. Pri Music appu je htela drugace razpored, kot da je prvi "Artist" nato tako dalje, htela je "Song" listing na prvem mestu. Seveda ni mozno. Zelela si je da ma v ozadju slikico, ne crnino in belino. Spet zal, ne gre. Na koncu sem se pocutil malo butasto, ker ji kaj drugega kot da zakaj ni nabavla Android nisem mogo rect.
Tak da ce kupi kdo nov HTC Trophy za 170€ v MB, se priporoca. Za ceno se najbrz da se kaj zmenit, toda ne pricakovat free phone.