windows 7 - mnenja

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
obratno. titan je najhitrejsi ter nokia najpocasnejsa.

SunSpider didn't turn up any surprises either. The 6,914ms was, again, just a slightly behind its little brother, the Flash, which finished the benchmark in 6,842ms. That was enough to keep it ahead of the Lumia though, which took took a surprisingly long 7,200ms on the same test.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
aja lol, to je ms, sem mislil da je kak točkovni sistem
smile-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Verjetmo je sinergija oostalega harwerja boljsa oziroma bolj dodelana oziroma se jim je pač usralo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ni res, o tej težavi poročajo tudi iz samsung ceglov in ni to samo v Sloveniji.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Potem pa imam samo jaz srečo, da deluje tako kot treba.
Tudi jaz nimam nobenih problemov in vse deluje, kot mora. Isto ene trije kolegi z Omnio 7 nimajo problemov.

Seveda. Jaz redno spremljam forume na xda dewelopers in nihče na samsungih nima teh problemov. Pac moras imeti poinsraliran network profile, ki pa je itak ze v osnovi gor, updejta pa se tudi redno. Je pa res da so Htc-ji imeli probleme. Resitve se mi pa ne da izkat, ce pa jo bom slucajno kje zasledil pa jo prilepim.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
jaz mam Mango dev unlocked (tastar Chevron), sem tak ROM poknil gor ki je to že imel porihtano. Dal sem gor tudi "advanced config" ki ima kljukco pri opciji "fix caller ID match" in to je zgleda naredilo svoje, saj trenutno mi caller ID dela BP, prej pa mi res ni.

Saj ne vem kaj naj rečem na WP7, meni je pa všeč, speed je za karkoli Micro$oftovga svetloben (se ukvarjam s HTCji in Windows mobile (CE) že od takrat ko smartphone ljudje še izgovarjat niso znali)... Sem hotel Samsung Galaxy S2 pa je malce velik, pa precej dražje opcije sem imel zanjga, kot za Trophyja. Poleg tega pa ma punca Galaxyja 1 in nisem mogu verjet, lag vsakega dotika tko 2-3 sekunde. Saj ji govorim, da naj update-a tistga Froyota ampak URADNO preko Kies ne ponudi nobenega updatea. Jah so much for that, spet root-at, unlockat..... ona pa tega noče.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
temu šmuglarju pa zgleda gre biznis, da ma lager pred večjimi trgovinami v evropi...

boš nabavil lumnio, tado?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
jaz mam Mango dev unlocked (tastar Chevron), sem tak ROM poknil gor ki je to že imel porihtano. Dal sem gor tudi "advanced config" ki ima kljukco pri opciji "fix caller ID match" in to je zgleda naredilo svoje, saj trenutno mi caller ID dela BP, prej pa mi res ni.

Saj ne vem kaj naj rečem na WP7, meni je pa všeč, speed je za karkoli Micro$oftovga svetloben (se ukvarjam s HTCji in Windows mobile (CE) že od takrat ko smartphone ljudje še izgovarjat niso znali)... Sem hotel Samsung Galaxy S2 pa je malce velik, pa precej dražje opcije sem imel zanjga, kot za Trophyja. Poleg tega pa ma punca Galaxyja 1 in nisem mogu verjet, lag vsakega dotika tko 2-3 sekunde. Saj ji govorim, da naj update-a tistga Froyota ampak URADNO preko Kies ne ponudi nobenega updatea. Jah so much for that, spet root-at, unlockat..... ona pa tega noče.

Ne vem zakaj bi bilo treba na SGS bilokaj rootat ali odklepat za nadgradnjo softwara. Enablas download mode ce ga se nimas in preko Odina flashas. Enako kot bi updejtal preko Kiesa. Froyo je res pocasen,nalozi ji gor.gingerbread pa bo zadeva delovala boljse, nekih cudezev pa.ne pricakovat
smile-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Evo končno mi uspel na Trophiju (Mango) pošiljanje/sprejemanje MMS-ov
cheer.gif
Tako, da sedaj deluje vse bp.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Imam dvojno z +38641 in samo 041...dela bilo max pol urce..in tako prikazuje pravilno.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jeeej....update-al Trophyja pa mi pri operaterju TUSMOBIL zraven ne pise yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kok sm js hitr zadovoln.
grin1.gif