windows 7 - mnenja

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Joj no smo občutljivi...sem dal pač primer, sploh nisem gledal kater telefon maš, želel sam dopovedat, da je men vseeno kak marketing ma MS in kolk telefonov proda.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Če hočeš ekskluzivo s nabaviš črno ali belo 64GB N9.
tongue-1.gif

Telefon ima out of the box skoraj vse. Čez 2-3 leta pa boš itak hotel imeti novo igračo.
tongue-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ker ni šans uredit kontaktov. Bom sam znoru. Da take firme, pa še enih kontaktov se ne da uredit. Android, Symbian vsi imajo to poštiman. Ne vem no, kater telefon nej sploh kupim da bom zadovoljen. Kr neki v glavnem.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kontakte čist lepo urediš z Live-om. Najprej urediš v Outlooku, exportaš v Live in potem se lepo sinhronizira z HTC-jem

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Njega verjetno moti, ker mora dat obe varianti notri, ker ma HTC bug, da ne prikaže klicočega.

PS. Tado, zdaj ga lahko za 9$ odkleniš "uradno" http://www.chevronwp7.com/ in popraviš v registru to napako pa kontakti delajo tko kot morajo, za urejanje ipd sranje pa verjetno poznaš live.

BlonG

Pripravnik
10. avg 2010
174
15
18
Ker ta rešitev ne deluje. :-( Sem na omenjen način odklenil telefon, ne morem pa namestit Registry Editor. Ker je telefon "le" developer-umlocked.
In ja: tudi mene muči problem s prikazom imena klicočega. Mora pa biti tudi neka finta z operaterjem, ker mi prijatelje, ki so pri enem operaterju "identificira", tiste, ki pa so pri drugem pa ne. :-/

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Hvala vsem za pomoč, sej prodajam ga že en teden, pa zgleda da ne bo šel. Ne vem no, HTC nikoli več.

KejsiStoner

Pripravnik
15. nov 2007
180
6
18
Cabo Verde
KSZ

Imam že dober teden HTC Titan in obolevam. Kaj za vraga je s tem imenikom? SIM kontaktov ne uporabljam že 3 leta, na vsak telefon (in kakrkoli sem dozdej uporabljal je delalo tip-top), vedno za imenik vežem svoj google account in facebook account. Tega mi tudi Titan pravilno prikažem ko koga kličem, ampak če pa kdo KLIČE MENE, mi izpiše samo cifre, ne pa tudi imena kontakta...

Delam jst kej narobe ali je dejansko ta WIN MOBILE ali HTC v riti? Kontakte imam določene brez mednarodne prepone, določene s +386, spet ene z 00386, ampak dozdej tut 1 anroid od desetih ni sral glede tega.

Sicer je Titan top shit telefon, predvsem ohišje je špica, ampak takale "malenkost" ti pa res pokvari celotni vtis.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
mislim, da je to zaradi tega, ker wp7 ni uradno podprt v SLO, nekdo je omenil, da pri enih operaterjih dela, pri drugi pa ne, je pri tebi tudi tako?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.343
113
za šankom
dej oba načina številke notri.tako sem jaz ženi naredil.če je notri imela 0038641 številko sem dodal še 041 in obratno številko tako da ji sedaj kaže pri smsih kdo ji pošilja in kdo jo kliče.čer imaš samo eno od zgronjih varijant ti kaže ime pri smsih ali pri klicih.ni pa kriv za to HTC temveč W7 ker nimaš podprte slovenije kot regije in tudi z mangom to niso rešili

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
dej oba načina številke notri.tako sem jaz ženi naredil.če je notri imela 0038641 številko sem dodal še 041 in obratno številko tako da ji sedaj kaže pri smsih kdo ji pošilja in kdo jo kliče.čer imaš samo eno od zgronjih varijant ti kaže ime pri smsih ali pri klicih.ni pa kriv za to HTC temveč W7 ker nimaš podprte slovenije kot regije in tudi z mangom to niso rešili

Zakaj pa potem moja Omnia 7 pokaze vse kontakte in klicoce tako kot je potrebno? To se dogaja izkljucno na HTC-jih zato jaz nebi za to krivil Wp7. Sodelavc z Htc hd7, ki ima sicer custom rom gor pokjen, nima nekih problemov. Tako da c'mon, prodajat telefon zaradi tega ae mi zdi butasto. Preverite ce imate posodobljene vse tiste HTC hub programcke.

Se to. Le region format imam nastavljen na slovenia, vse ostalo pa na english - UK. Probajte se to.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ni mi jasno, kako ima tale bojši score v sunspider od Titana, če ima Titan 1.5Ghz proc,tole pa le 1.4G? V bistvu ima nokia isto 1.4G proc, pa je najhitrejša v temu?