Ko bi bilo za M1...
Ja, mene zanima nativno.Saj je..
Preko Parallels 17 in ARM verzijo Windows 11
Ali pa VMWare Fusion >> https://www.macrumors.com/2021/09/09/vmware-fusion-for-m1-macs-private-tech-preview/
Ne delajo takšnega hardware, kot ga želim, pa da nativno poganja Windows. Vsaj jaz ne vem za toPotem je itak bolje nabaviti hardver, ki nativno podpira Windows
Šo bolje kot, da TPM check obvoziš, je da ga vklopiš na nivoju CPUja (če ima le ta seveda vgrajeno TPM funkcionalnost):Obvoz deluje brez kakršnih koli težav
Windows 11 TPM Requirement? Bypass it in 5 Minutes
So you have a $2,000 Core i7-6950X HEDT processor, which you thought would last forever, but Windows 11 Setup stands in your way with its steep system requirements that include TPM and Secure Boot. What do you do? With Windows 11, Microsoft introduced new requirements for compatible hardware...www.techpowerup.com
Nič ni relativna, ko pride do vstopnih modelov, katere v Win svetu dobiš za najbrž €200.Cena je precej relativna...
Na pasivno hlajenem laptopu za dobrega jurja sem jaz preigral metro exodus po dolgem in počez. In to seveda emuliran. Tega v wintel svetu preprosto ni.
Zakaj pa forsirajo zdaj 11, res kaj novga ker na prvo žogo vidim samo vizualno osvežitev. Razumem iz marketinga pa za šuške nabirat, samo me zanima če so kaj novega tehničnega pogruntal, al zaradi novih procesorjev spomnina in podobno??? če kdo pozna ozadje.
In pričakuje, da bo raja zaradi še vedno dobro delujočih procesorjev, ki pa žal niso podprti s strani MS, šla v nabavo novih računalnikov.Windows 10 so iz leta 2015. MS je pač zadevo posodobil. Kaj in razlike:
Avtomobilska industrija da vsako leto nov model z "lepotnimi popravki", pa raja pada na to...In pričakuje, da bo raja zaradi še vedno dobro delujočih procesorjev, ki pa žal niso podprti s strani MS, šla v nabavo novih računalnikov.
Ampak raja to vidi, občuti. Kar je računalniku je pač... gor. Če ne omogoča nekaj posebenga, česar trenutna verzija ne omogoča, je raji za to vseeno.Avtomobilska industrija da vsako leto nov model z "lepotnimi popravki", pa raja pada na to...
Ah, dopovej to "PC frikom", ki hočejo vedno najboljše...Ampak raja to vidi, občuti. Kar je računalniku je pač... gor. Če ne omogoča nekaj posebenga, česar trenutna verzija ne omogoča, je raji za to vseeno.