Komot (če je program na dvd-ju) ga dam s škatlo na papir in mi papirja ne odpihne
Za snečkota je pa itak vse na tem svetu nateg. je verjetno edn izmed tistih ko so še na win98
Od Chicaga dalje je vse en velik nateg.
Z vsako novo verzijo hočejo uvalit nek bolani vmesnik, ki ni za nikamor, nadležen in neuporaben.
Vsaka nova verzija me sprašuje za vsako malenkost kot da sem debil.
Ma kakšna varnost, prosim te lepo. Še nikoli nisem imel antivirusa itd. , fašeš ga, ker klikneš, ne ker nimaš antivirusa, ki ti takrat nič ne pomaga.
Vedno premečejo nadzorno ploščo in se spomnijo novih bolanih for, spodaj desno tista zadeva z obvestili, nadloga 1a.
Delo z datotekami je še vedno na nivoju file managerja iz win 3.1, tu nekje... totalno neuporabno in nadležno.
Ali kdo sploh uporablja njihov Internet explorer, ali kakšno bolano ime ima sedaj, edge? bitch?
Orodja, ki so v OSu so sramotno neuporabna po vseh teh letih.
Enako počnejo z offici, kjer v saki verziji premečejo vse skupaj, ti pa recimo zadevo uporabljaš za pisanje, ki ne potrebuje nobene jaće funkcije kot je že ni bilo v word 95.
Updejti nonstop...pa kaj je to res takšen polizdelek, da je treba vsak dan iskat posodobitve? tudi tega se ne da kar tako izklopit.
Zadnji mail program, ki je bil funkcionalen je 10 let star, windows live mail ... ne, spet neka nova jajca, nepregledno, počasno, neuporabno.
Ko smo že pri mailu. Pa saj to ne moreš verjet, kako bolano težko je npr. iz kakšnega windows live maila izvozit in uvozit maile v nov program od iste hiše... pa to je noro. Nikakva kompatibilnost, iskanje nekih programov in krivin. Jebeš oblak. Al pa prenos stikov... Pa to te glava peče, kak je to vse neuporabno.
Ja kaj pa je to drugega kot nateg.
Zakaj rabiš nov OS, če uporabljaš chrome? ... da te bo še več spraševal, kazal vreme, ponujal reklame?
So naredili v win11 kaj tako novega, da ne moremo brez tega živet? al rabiš pol ure, da najdeš kje se tiskalnik nastavi ...
p.s.
moj računalnik podpira win11 brez obvoda, samo čakam kdaj mi bo fliknilo na 11, sedaj je samo sporočilo, da pripravljajo in da sem kompatibilen...
v službi imam win 8.1, vse deluje kot raketa