Windows 10

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
Nastavitve -> Sistem -> Privzete aplikacije -> Izberite privzete vrednosti po vrsti datoteke in izberi .pdf

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik atepej pravi:
THEDuke: Katero verzijo Firefox-a (zadnja verzija je 42.0) in Windows-ov (zadnja verzija je10.0.10586) maš naloženo?

firefox je 42.0 win pa piše win 10.0 delovna različica 10240

Zdj ko sm mal kliku sm vidu da je en kup updatov, sem kliknu da mi jih začne nalgat pa nekot sploh noče začet sam piše čakam čakam.. a to je normlano?

Nadgradnja na Windows 10 Pro, različica 1511, 10586 tole je prvi update zravn piše čakam na prenos ze 20min....

nevem zaka ne požene

Nazadnje urejeno:

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
saj bo - Windows update pač potrebuje svoj čez po resetu je pa krog kot je bil pri nadgradnji na vindows 10

EDIT: potem bi morala biti težava odpravljena.

Nazadnje urejeno:

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Ksz..

Meni updejtalo brez nobenga problema, mam crackane winse.. nwm kaj vi delate da imate probleme..

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Kakor sem opazil, čimmajn nekaj spreminjat z raznoraznimi programčki in nastavljati sumljive nastavitve. Pustiš tako kot je privzeto in voila, dela u nulo. Pa priporočljivo,če slučajno opaziš počasno delovanje, hard reset oz.sveža namestitev,ki se izvede povsem enostavno iz nastavitev (settings).

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
Če men na Medion-u laufa BP potrem bi moral vsem
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Pozdravljeni, vidim da eni res rasturate glede win10. Pohvalno.

Imam vprašanje, kako narediti to kar je obkroženo večje?

http://shrani.si/f/3Q/cp/OyUtmVk/slik2.png
http://shrani.si/f/q/4n/3yteGT8H/slika1.png

amapk še kakšna druga možnost poleg te "lastnosti zaslona " in potem drsnik ki naredi vse tako veliko da je preveliko?

Pri lastnostih zaslona imaš tudi napredne lastnosti zaslona, kjet lahko naslove, menuje itd. spreminjaš po pikah

in kje mas to?

Control Panel -> Display

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
Jst ga nisn našel
smile-1.gif

PS: izključi vse zadeve ki bi vplivale na prenos podatkov npr, torrenti itd ...

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
nic od tega ni nalozeno.

A je mozno da so ti winsi tok pametni da jih posodablja samo na "domačem domačem" omrežju? Se pravi da bi jih posodabljalo samo na lokalnem šihtnem omrežju, glede na to gre za "služben komp"?

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
prihrani si živce in si raje namesti 1511 verzijo. ker le-ta update ti bo naredil win.old mapo in verjetno povozil obstoječe driverje ipd. in ti bo spet ene par giga zasedel na disku. ajd, saj se ga zbriše, ampak...raje clean install kot pa spet update na update. tale mali mehki ima na čase dobre "prebliske"
smile-1.gif

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
723
101
43
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
WIN 10 so za en K...c!!
Polno enih brezveznih težav po instalaciji. Računalnik se iz spanja zbuja kr brez razloga, spodnja opravilna vrstica deluje normalno samo, če je narejen nov zagon rač, po zbuditvi iz spanja je ni nikjer. In še kaj bi se našlo...

Pri zbujanju iz spanja brez razloga, ti lahko pomagam. Pojdi v Device Manager, poglej nastavitve mrežne kartice in pri Power Managementu izklopi, da lahko kartica zbuja računalnik iz spanja.

Hvala za nasvet, je pomagalo.
Ima še kdo kakšno idejo glede izginjanja opravilne vrstice??

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
V iskalnik vpiši Lastnosti krmarjenja -> Opravna vrstica -> odkljukaj samodejno skrij opravno vrstico

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Haha sem ugotovil, ocitno ko sem tam kliknu nekje vecinoma onemogoci sem tud to onemogcu da se Sami programi posodablajo.

Ka mate ostali vse odprto dostop do kamer mikrofonov itd?