Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Ima kdo idejo kako spravit 10ko na original W7 Enterprise?
Samo preko VL
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Ima kdo idejo kako spravit 10ko na original W7 Enterprise?
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Začel sem z Win10 Insider previewom, po enem izmed zadnjih upgrejdov pa se je WIn nadgradil na PRO in je registriran.
Sistem mi trenutno teče še v Virtualboxu.
Zanima me, če je možno in kako, da bi Win10 inštaliral na prenosnik, vendar da bi prenesel licenco iz virtualke na komp.
No to je pa že pomemben podatek-svoje 4 W7 MSDNAA licence nadgradim in registreram v vitrualki, odregistriram in prišparam kode za hude časeCitat:
Uporabnik spenstar pravi:
Drugace pa licence iz virtualke na fizicno masino ne gre, razen ce odregistriras virtualno instalacijo in potem se enkrat aktiviras na fizicni. Ce ne pa klices MS support.
Citat:
Drugace pa licence iz virtualke na fizicno masino ne gre, razen ce odregistriras virtualno instalacijo in potem se enkrat aktiviras na fizicni. Ce ne pa klices MS support.
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
No, saj tole me je zanimalo. Nisem pa še nikoli odregistriral Windowsow. Kako pa lahko to storim?
Koda je potem najverjetneje tista, ki sem jo prejel ob registraciji v Insider preview program...