Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To enačiš s tem?
Pokazati želim, kako trapasto je s paranoiki označevati ljudi, ki jim je mar za zasebnost. Še posebej po vsem tem, kar je razkril Snowden.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To enačiš s tem?
Ja. 4*. Enkrat se je pojavil haklc, ki ga je izpostavil Snecer. 3* je šlo skozi BP.Citat:
Uporabnik titov pravi:
S tem je probal,kdo?
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Pojdi v upravljitelja naprav, najdi omrežni adapter ter z desno klikni lastnosti. Nekje imaš kljukico dovoli da ta naprava zbudi računalnik. To bi moralo zadostovati.Citat:
Uporabnik mat123 pravi:
A se še pri kom po nadgradnji na 10ko računalnik prižiga sam od sebe? Ugasneš normalno, čez 5 min se sam vklopi nazaj. Ugasneš spet, čez par minut se sam vklopi nazaj... Zaenkrat sm opazil, da je edina rešitev potegnit lan kabel iz matične, potem da mir
Comp z partis verzijo 7. Primeren postopek nadgradnje?
Meni je ponoči šlo skozi. Sem pa na problematičnem PC čisto VSE regionalne nastavitve spravil v prvotno obliko. Še SLO tipkovnico sem zbrisal.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na mašini imam
Windows 8.1 Pro version 6.3 build 9600 (32bit)
Sedaj sem snel na USB tudi angleško verzijo pro win 10 in zdaj zgleda, da bo šlo. Inštalacija teče sedaj v angleščini.
Inštalacija je očitno obupna, da ne loči in ne ve, kaj maš gori.
Skratka Upgrade ne deluje, moraš sneti angleško verzijo (US) pa potem spremeniti jezik.
Grem zdaj kliknit naprej pa da vidimo kje bo vrglo.
Pri meni je sedaj en od 4 aktiviran. Se bodo očitno v naslednjih dneh zmenili s serverji...Citat:
Uporabnik sssss pravi:
Malo poglejte, če imate win10 sploh aktivirane. Meni na dveh prenosnikih po upgradu iz genuine 8.1 niso aktivirani. Gumb aktiviraj javlja napako. Tako, da sem naredil rollback na 8.1 (traja 5 minut)