Windows 10

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Aja, to potem meni ne pride v poštev, ker bi rad obdržal vse programe, ki so že naloženi...

Katero verzijo potem imaš zdaj?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Info by Aida64

Ime OS-a Microsoft Windows 8.1 Professional lol MS , Windows 10 Pro bo kar pravo ime
smile-1.gif

Jezik OS-a English (United Kingdom)

OS namestitveni jezik English (United Kingdom)

Vrsta jedra OS-a Multiprocessor Free (64-bit)

Različica OS-a 6.3.10240.16384

Datum namestitve OS-a 29. 07. 2015

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Posodobil preko win update, dela bp, ne vem kaj vi čarate z nekimi usb-ji glede na to da ne mislite delati clean installa.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Kako se kaj obnese Edge browser?

Ne uporabljam, ker sem preveč navajen na FF in dodatke. Je pa v Edge velik fail, da lahko importaš zaznamke le iz Internet Explorerja. Dobro, lahko jih importaš v IE iz FF/Chrome itd.. pa potem dalje v Edge, samo če se to ne spomniš. Ms
bonk.gif
pa bi lahko pridobil kaj novih userjev Edge--a, tak pa bo bolj bogo verjetno.

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Kako se kaj obnese Edge browser?

Ne uporabljam, ker sem preveč navajen na FF in dodatke. Je pa v Edge velik fail, da lahko importaš zaznamke le iz Internet Explorerja. Dobro, lahko jih importaš v IE iz FF/Chrome itd.. pa potem dalje v Edge, samo če se to ne spomniš. Ms
bonk.gif
pa bi lahko pridobil kaj novih userjev Edge--a, tak pa bo bolj bogo verjetno.

A se da v Edge nastaviti vrstico s priljubljenimi? Sam uporabljam največ Chrome, uporabljam pa tudi IE.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ni videt, tak da mislim da ne. Zavzame pa Edge še nekaj mm več višine na zaslonu, kot FF.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Edge je sploh alpha verzija... Vse funkcije pridejo v prihodnje. Bodo pa updati seveda hitrejši kot so bili za IE.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
paranoja pač.

Prosim objavi link do 24/7 streama iz svojega stanovanja. Če nimaš webcama, verjamem, da je dovolj Alterjevcev, ki bo prispevalo par € za nakup.

Če nisi pripravljen tega narediti, si očitno paranoik.
smirk-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://linustechtips.com/main/topic/418222-windows-10-failing-to-install/

Šalabajzarija je očitno prisotna v win10, tudi drugi imajo enak problem kot jaz.

Probal vse, razen clean install, tudi uradno preko updejta je isto.

Podobna scena je bila že z WM 8.1, ko je javljalo napako, no so rešli po dveh dnevih.
Sam bom očitno en prenosnik, ki je bil rabljen kupljen iz GB pustil na sedmici. Nimam živcev, da bi ga konfiguriral na novo, če ne zna ohranit uporabniške konfiguracije. Gor je nekaj specifike s katero se po cca. 3 letih nimam namena ubadati le zato, da bo na vseh PC-ji isti OS. Probal sem sicer malo manj variant kot ti, a ne gre. Sicer je leto časa. Morda bodo rešitev prinesli decembrski dobri možiclji.

Sicer pa prvi stik katastrofa. Na enem PCmini zaznal TV in resolucije. Predno najdeš nastavitve in menjaš pa traja v novem okolju. Z WIN 8sem imeldosti boljše izkušnje na prvo žogo. En PC in drugi prenosnik pa skoraj brez zapletov. Na prenosniku je uturil neko svojo varianto za drsno ploščico, ki mi ni nič všeč. Še iščem menjavo na stari način.

Mi je pa start meni veliko manj všečen kot v 8.1. No čez par tednov bo morda prišlo v mezinec.