Windows 10

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Pa če ti zdaj že tretjič razlagam, da ni te možnosti.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz ti pa 4x razlagam, da nisem nikoli stisnil ISO, ampak samo upgrade...

Skratka jezika nisem nikoli izbiral, pa kot vidiš, mi ni želel ohraniti programja.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Skratka jezika nisem nikoli izbiral, pa kot vidiš, mi ni želel ohraniti programja.

Enako je pri meni.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Meni pri to možnost kaj želim obdržati preskoči, tako da resno razmižljam ostati kar na W7. Mislim da ne bo neke škode. Ali pač?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Meni pri to možnost kaj želim obdržati preskoči, tako da resno razmižljam ostati kar na W7. Mislim da ne bo neke škode. Ali pač?
Seveda ne bo škode.
Itak pa imaš časa za morebiten prehod še 1 leto, medtem bodo pa že kaj poštimali to skropucalo

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Enako je pri meni.

Evo, spet isto.

Ko je pobral dol, je na koncu setup vmesnik postal slovenski in spet obvestilo, da "sem kao izbral inštalacijo v drugem jeziku" in programja ne more ohraniti.

Znači upgrade ne deluje kot bi moral.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zakon pravi:

Mene bolj firbec daje kak so w10, ker sicer nekaj hudo novega itak ne bo. Bom pač na 8.1, dokler ne popravijo zadev.

I

Izbrisan uporabnik #488

lame3.jpg

to je vse, kar lahko izbereš, prva varianta torej ne deluje, upgrade je nedodelan

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Očitno je vse skupaj hudo nedodelano. Sam sem tisto posodobitev (KB3035583) odstranil in v posodobitvah nadgradnjo izklopil.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Izberi drugo varianto, ti bo inštalacijo butnilo na USB ključ. Tu lahko izbiraš jezike. Na tvojem mestu bi izbral slovensko in angleško namestitev, ena bo že prijela. Ti si imel očitno original angleške windowse in si potem spremenil na slovenske ali pa obratno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem probal s ključka win 10 pro slo, isto sranje.
Še angleške probam snet, samo mam občutek, da ne bo šlo, da je neka šalabajzarija zadaj.

Clean install pa ne bi delal, ker mam sveže naložene 8.1

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Snecer sporoci, saj sem tudi sam kak mesec ali 2 nazaj delal clean instal, zaradi nabave SSDja. Ce ohranim programovje in vse ostalo kot je treba, bi probal 10ko, drugac mi na 8.1 ne manjka cist nic.

LP

I

Izbrisan uporabnik #488

Na mašini imam

Windows 8.1 Pro version 6.3 build 9600 (32bit)

Sedaj sem snel na USB tudi angleško verzijo pro win 10 in zdaj zgleda, da bo šlo. Inštalacija teče sedaj v angleščini.

Inštalacija je očitno obupna, da ne loči in ne ve, kaj maš gori.

lame5.jpg

lame4.jpg

Skratka Upgrade ne deluje, moraš sneti angleško verzijo (US) pa potem spremeniti jezik.

Grem zdaj kliknit naprej pa da vidimo kje bo vrglo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni šlo, po restartu je vrglo neko napako pri bootu, da kao nima placa za neki ramdisk al kaj, nisem si zapomnil.

K sreči je bila tipka f9=prejšnji system in povrnil je nazaj 8.1

očitno je vse skupaj precej nedodelano

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Važen je osnovni jezik windowsov. Jezik, ki ga izbereš naknadno, je samo skin. Tudi pri prejšnjih verzijah je bilo enako.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.524
113
skopira staro v windows.old in aktivira licenco

si na nuli, ampak ni čisto isto, kot če bi formatiral