Weber grilli

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Pozdrav gorazdo, sem ravno dobil SmokeyJoePremium za darilo.

Kljub temu, da imas ze ene 24 Webrov doma, si dobil se enega za darilo? A pri vas, kadar imate piknik, pece vsak clan druzine svojo porcijo na svojem Webru?

Nazadnje uredil moderator:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Kljub temu, da imas ze ene 24 Webrov doma, si dobil se enega za darilo? A pri vas, kadar imate piknik, pece vsak clan druzine svojo porcijo na svojem Webru?
Zgleda res
grin1.gif

Ali pa je pogruntal, da Weber pa le ni tako fajn in sedaj ustvarja zanimanje, da jih bo lažje prodal
tongue-1.gif

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Pa zgleda ma tri alter userje registrirane da lahko spam stiska.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Pa zgleda ma tri alter userje registrirane da lahko spam stiska.

Glede na to, da je Twinman bil ustvarjen skoraj izključno za favoriziranje Webra, ima zagotovo še kakšnega na zalogi...
priden.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Bi mnogu bit triman - trije alterji hehe

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ne vem, zakaj bi Webra, če dobiš za 30 % cene skoraj enak nadomestek in prav nič slabši, povem, da imam sam tak nadomestek že 4 leta in je vseskozi zunaj pa noge še niso nič korodirale, sosedu, ki pa ima tudi že nekaj let Webra, ki ga celo pokriva in daje pod balkom, pa so noge že začele rjaveti, tako, da ni vse vrhunsko, kar je drago !

Kovacic

Zelenc'
1. dec 2011
19
0
1
Zakaj pa ti spami? Če je pa z vesolja vidno, da je twinman neki gril zastopnik in ravno on spama s temi weberji ... Po moje sicer taki težaki delajo samo kontrareklamo svojim produktom, ampak ok, če mu paše
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.