WAYTEQ X990 + SYGIC AURA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Po moje ne boš prodal zadeve...
evil.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
kje kupiti tole? eh sej je spletna, bom vprašal kok je dilerska cena
evil.gif

kaj pa tale nov model WayteQ x950BT-HD+Sygic Drive ?

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
WayteQ x950BT-HD ima dvojedrni 500MHz ARM11 CPU z 250MHz DSP procesor, cena je 114 eur
WayteQ x990 ima SiRF Prima, 600MHz ARM11 procesor, cena je 130 eur

Ti dve razliki sem sem jaz samo opazil, seveda oba modela brez kartografije. Kateri izmed teh dveh je pa boljši, pa nebi vedel, je pa dober nakup, če si potem znaš še kartografijo porihtat.

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
X950BT-HD ima bluetooth za razliko od X990

With it's built-in bluetooth connection, x950BT-HD can make or recieve calls your through your cellphone.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
BT mi ni toliko pomemben, bolj me zanima glede procesorja, če je ta dvojederni, kot piše, kaj boljši od enojedernega, oziroma se kaj to pozna pri sami navigaciji.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Za poznavalce Win CE...

Je možno spremenit ikonce in naredit linke v nekaj takega?

Te ikone so neodvisne od wince saj so del osnovnega shella/menija same navigacije, ki deluje kot samostojni program. Se jih pa da spremeniti ja, vendar moreš najti direktorij, kjer so te dotične ikone skladiščene, ponavadi na flashu naprave.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
To pa veš samo ti, kot lastnik naprave
smile-1.gif

Načeloma bi moralo iti preko Windows Mobile Device Center (Vista/7), drugače pa z ActiveSync v primeru da imaš na Pc-ju win XP...Sem se pa že srečal z napravami do katerih nikakor nisem imel dostopa do flasha. V glavnem so bile to naprave na katerih je wince 4.2

Ampak samo v opomin - pred kakršno koli modifikacijo datotek, obvezno naredi backup flasha! Če boš kaj zahebal, maš še vedno original..

wwwampy

Zelenc'
1. jan 2011
1
0
1
Pozdravljeni vsi!

Tako dobro poteka debata na tem forumu, da se moram pridružiti. Začela me je namreč zanimati navigacija WayteQ x950BT-HD ali pa WayteQ x990. Ne vem, za katero se bi raje odločil.

Ma pa predvsem zanima sledeče. Najbrž, da moja prošnja ne bo uslišana na javnem forumu, bi pa prosil za zasebno sporočilo. Kako oz. kje in katere karte in programe si prenesete za omenjeno navigacijo? Znam nabirati na "pašniku", ampak teh stvari še nisem.

Že vnaprej hvala vsem za odgovore.

Lp!

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
To pa veš samo ti, kot lastnik naprave
smile-1.gif

Načeloma bi moralo iti preko Windows Mobile Device Center (Vista/7), drugače pa z ActiveSync v primeru da imaš na Pc-ju win XP...Sem se pa že srečal z napravami do katerih nikakor nisem imel dostopa do flasha. V glavnem so bile to naprave na katerih je wince 4.2

Ampak samo v opomin - pred kakršno koli modifikacijo datotek, obvezno naredi backup flasha! Če boš kaj zahebal, maš še vedno original..

Hello. Povezal napravo z Windows Mobile Device Center. Imam dostop do Flasha
smile-1.gif

1. Backup
smile-1.gif

2. Prčkat po nastavitvah
3. Objavim rezultate

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.