WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Possessor

Zelenc'
7. feb 2012
9
0
1
Pozdravljeni!

Prvotni plan je bil, da si za potovanje v Češko navigacijo sposodim od kolega, vendar je to sedaj padlo v vodo, zato sem se odločil, da je konec izposojanja in da si bom nekaj omislil tudi sam.
Navigacijo bom rabil redko oz. bo po Sloveniji bolj služila kot "igračka". Kolk sem na hitro preletel teme in vaše komentarje na alter.si sem prišel do sklepa, da bi mi popolnoma ustrezal WayteQ x950-HD ali WayteQ x960BT. Dejansko pa niti ne vem, čemu bi mi služil BT?

Prav tako, bi bil zelo hvaležen za kak nasvet, kje tako napravo kupiti, da bi jo lahko prevzel že v četrtek ali petek ta teden?
V prejšnjih odgovorih je bilo nekaj govora o paketih, ki jih priporočate, da se naložijo. Janch a se da tole dobiti na zasebno sporočilo?

Skratka zelo bi bil hvaležen, če bi z vašimi nasveti in pomočjo si uspel usposobiti svojo navigacijo do petka zvečer, kajti v soboto jo že rabim
smile-1.gif

lp

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Napravo lahko naročiš po pošti ali jo greš sam dvignit. Pokliči katerega od dveh prodajalcev in se zmeni....torej ti samo poskrbi, da dobiš napravo pravi čas v roke, za ostalo ne skrbi...
wink-1.gif

Possessor

Zelenc'
7. feb 2012
9
0
1
Zahvaljujoč bocco-tu in gospodu Radotu sem že danes postal lastnik naprave WayteQ x960BT
smile-1.gif

Sedaj jo polnim, potem sem pa pripravljen za nalaganje
smile-1.gif

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Napravo lahko naročiš po pošti ali jo greš sam dvignit. Pokliči katerega od dveh prodajalcev in se zmeni....torej ti samo poskrbi, da dobiš napravo pravi čas v roke, za ostalo ne skrbi...

Ali je res tako enostavno? - tudi za laike?

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Od danes naprej so v ponudbi s Sygic 3D programom.

--------------------
Moja trgovinica: navigacije in tablični računalniki WayteQ

Koliko je pa cena? Wayteq X960 BT s programom
Kaj je pa ta *AURA*

Possessor

Zelenc'
7. feb 2012
9
0
1
okrim, če znaš kako prekopirati slike iz fotoaparata na računalnik, potem mislim, da ne bi smel imeti težav tudi z usposabljanjem te naprave.

Skratka, moja je že pripravljena in gre sedaj na test na cesto.
Hvala bocco-tu in Janchu še enkrat!
smile-1.gif

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Skratka, moja je že pripravljena in gre sedaj na test na cesto.
Hvala bocco-tu in Janchu še enkrat! V 24ih urah od ideje do realizacije, pa še praznik je

Possessor
A si nabavil rabljeno al na črnem trgu, ker je danes praznik? No pa mi sporoči, če si jo dobro inštaliral.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Če/ker je prodajalec podjeten, ti odpre tudi na praznik.

Nazadnje urejeno:

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Jaz posedujem WAYTEQ 950-hd, z pomočjo Jancha zadevo z nekaj kliki usposobil in pred kratkim nadgradil na igo primo 2.0, za malo denarja dobiš kvalitetno napravo in ogromno muzike, naprava in navigacija je taka, da se sopotniki ne morejo načuditi kaj imam, pred letom sem imel napravo drugega proizvajalca in samo za nadgradnjo som dal skoraj polovico, kolikor me je kasneje stal Wayteq, z Wayteq-om nimam težav, deluje brezhibno in da o Igo Primo 2.0 sploh ne govorim, če se mi kaj zatakne je pa tu Janch, ki nesebično lepo pomaga, hvala Janch. In za konec 1x Wayteq, vedno Wayteq, ali kot rečejo moji sosedje Italijani, 1x Wayteq sempre Wayteq

Nazadnje urejeno:

Possessor

Zelenc'
7. feb 2012
9
0
1
Okrim: z uradnim računom in garancijo kupljeno danes
smile-1.gif

Kot je rekel krimec ti podjetni trgovci odprejo tudi na praznik.

Napravica tudi stestirana, sicer samo okrog Ljubljane, vendar je bil test zadovoljiv in sem zelo zadovoljen! Je pa sedaj potrebno jo še malenkost poznati, ker omogoča res veliko. Prvo pa moram izklopit glasovno opozarjanje na prekoračitev hitrosti :D

Alix

Zelenc'
6. feb 2012
21
0
1
Nazarje
Jaz na svojo čakam v Petek,pa upam da bo izpolnila moja pričakovanja ker je zadevca res vredna svojega denarja.
Tisti trgovec iz Moja Trgovinica-je pa tak v redu deda,res enkraten odziv.Pripravljen pomagat,celo svetoval mi je tale forum ker je baje the best in vidim da se ni zmotil.Sam ne gre mi v glavo tako vsestranska zadevica a tako malo stane?Zdaj vem da 99% elektronike pride iz Kitajske sam da je tok pocen?Res enkratna prilika,LP!

Possessor

Zelenc'
7. feb 2012
9
0
1
Nekaj vprašanj:

Kje vklopim, da mi na iGo Primo 2.0 vedno kaže trenutno hitrost? Je to možno?

In pa glede nosilca za navigacijo. Ga imate vedno na šipi v avtu in stikate samo navigacijo al date tudi stojalo dol? Če je vedno gor, ste ga pred pritrditvijo kaj zmočili al kr na suho in koliko časa to drži preden odpade?
smile-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
1. več--nastavitve-nastavitve za vidno vodenje-podatkovna polja
2. Nosilec drži zelo močno. Jaz sem ga nalimal na začetku poletja, na zimo sem ga komaj dol snel
smile-1.gif

ps. imam dizlaša in ko zaštartam starega švaba, mi od tresljajev vse leti po luftu..no nosilec se mi ni nikoli odlepil!
smile-1.gif

Possessor

Zelenc'
7. feb 2012
9
0
1
Aha, sem nastavil, da mi kaže hitrost.

Glede nosilca. Včeraj sem ga na hitro nalimal (nisem nič kaj šipe extra brisal znotraj, nič navlažu gume) in ga pustil čez noč.
Zjutraj se vsedem v avto in nosilca ni. Je odpadel, zato sem tudi vprašal. Je pa res, da je zunaj blo -15 skoraj v Lj, mogoče je to razlog. Bom fest šipo prej na tistem mestu očistu pa pol prilepu. Če bo treba pa pljunit gor, bom pa še to naredu
cool-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Lej ni bojazni, nosilec res drži. Spij en špricer in pihni not. Nalepi na šipo in zategni zatič. Ti garantiram, da boš lansko vinjeto prej dol spravil kot nosilec
grin1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Pol ni za WayteQ nobenih dodatnih fiksnih nosilcev tako kot pri Garminu, ki ima izbiro kot kakšna branjevka na trgu.
Meni je 5" kar naprej dol padal, dokler nisem nabavil fiksnega.