WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ker marsikdo ne spremlja teme iGO novsti, bom napisal še tukaj. Morda je že kdo opazil, da ko želite v Primo 2.0 spremeniti kurzor - 3d avtomobilček, se vam primo lahko nepričakovano resetira. Očitno je problem v skripti 3d avtomobilčkov. To se spet seveda dogaja če imate naložene dodaten paket teh kurzorjev (to ste po večini vsi, ki ste dobili paket od mene). Rešitev:

popravek avtomobilčkov: http://dl.dropbox.com/u/8613071/car.rar (odraraj in kopiraj mapo CAR v Primo\content\ ) Obstoječo prej pobriši!

za spreminjanje velikosti avtomobilčka na karti je potrebno dodati v sys:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
katere so sedaj zadnje karte?

iGO R3_TopMap_2011.10 (2011.Q4) maps ali iGO8 R3 LOCAL PROVIDERS 2011.07 Eastern Europe Maps

kva123

Pripravnik
24. dec 2010
198
0
16
Zadnji komplet zemljevidov je TopMap 2011.07.

2011.10 je še vedno nekompleten.
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
aja res je
tongue-1.gif

NNG-o still offers older 2011 Q3 (2011.07) map version for these countries

2011 Q3 for Czech Republic, Poland, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia Herzegovina, Montenegro, Greece, Cyprus,Latvia, Lithuania, Estonia Albania and Former Yugoslav Republic Of Macedonia

and 2011 Q4 (2011.10) for Hungary, Romania, Slovakia, Ukraine, Turkey like some 2011 Q3/Q4 package.

Nazadnje urejeno:

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Spet imam vprašanje. Imam 990 in Primo 2.0. Občasno mi napiše, da mlinček nima dovolj spomina nato ga resetiram s pritiskom OK in zadeva normalno deluje. Zanima me, kakšne naj bi bile nastavitve za rezervacijo spomina (na drsniku). Trenutno imam v System Resource nevedbe:
Total memory: 131072 KB
Availble memory: 63324 KB

In pa pa še, kateri je zadnji GjAk. Imam V 1.06. Ali je kje novejša verzija, sem iskal po forumih pa sem lahko kaj spregledal. Leta pač.

lep pozdrav WayteQ ovcem

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Z ikono Explorer pojdi v windows - My device - Control Panel - System - Memory - in slider daj popolnoma v levo, da boš imel čim več rama rezerviranega za programe. Očitno si kaj spreminjal, saj je jasno razvidno, da imaš trenutno na voljo le 64 mb rama in zato imaš probleme.
smirk-1.gif

GjAk v 1.06 je zadnja verzija.

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Hvala za odgovor

Drsnik imam takorekoč čisto na levi, oziroma toliko, kolikor ga naprava sama postavi ob resetu, je pa modri trak na dveh tretinah. Trenutno mi kaže naslednje:

Storage Memory:
Allocated: 704 KB
In Use: 672 KB

Program Memory:
Allocated: 90156 KB
In Use: 22294 KB

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Janch, se ti kaj sanja, v cem bi lahko bil problem pri mojem x850, da mi JCV se vedno ne dela na Primo 2.0, ceprav sem zamenjal branding, data in Primo.exe fajle, tako kot si napisal nekaj postov nazaj? Prikazuje samo table.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Čudno, se mi zdi, glede na to, da sem probal tudi na napravi z resolucijo 480x272 in mi JCV prikaže. Probaj kateri drugi razcep..jaz sem sicer testiral razcep razdrto-vipava, drugih nisem testiral in če ta dela, potem delajo tudi vsi ostali, kateri so pač vrisani na karti.

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Pozdravljeni!
Sem nov v tem forumu. Tudi prebral sem cel tale forum o WayteQ napravah. Ker glih nameravam kupit navigacijo, že nekaj časa brskam kje bi našel koristne informacije. Za mene bi bila interesantna X950BT-HD. Iz vsega prebranega pa mi vseeno ni vse jasno. Da se ne bom preveč razpisal bi za prvič vprašal samo to (drugič morda več), ALI JE MOGOČE KUPITI NAVIGACIJO, KI ŽE IMA NALOŽENE PROGRAME IN KARTE, ker mislim, da bi mi po nakupu delalo preglavice, da bi se ukvarjal z nalaganji. Torej hočem napravo, ki jo lahko takoj uporabim, ko jo vzamem iz škatle. Poleg pa morajo biti navodila v slovenskem jeziku. Hvaležen bom čimprejšnjega odgovora.

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
V spletni trgovini imaš na voljo naprave Z ali brez naložene navigacije. Ker pa lahko dobiš "opremo" in zelo jasna navodila tu na forumu lahko mimo grede prišparaš 50€...

Nazadnje urejeno:

Alix

Zelenc'
6. feb 2012
21
0
1
Nazarje
Jaz sem na žalost obupal na telim nalaganjem ker nisem zasledil nobenega linka,pripete mape,ipd...
Tko da sem naročil že naloženo zadevo in upam lahko da bo zadeva špilala tko k je treba.Me pa zanima če tele naložene imajo slo jezik pa vodenje?Ker mi fotr skoz mori s to slovensko navigacijo ker ne razume angleščine.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Seveda nisi zasledil nobenih linkov, saj so kakršni koli linki do nelagalnih programov po pravilniku foruma prepovedani, kakor tudi vsi javni linki, ki vodijo do ostalih warez spletnih strani. Tukaj imamo samo konstruktivne debate in rešitve za morebitne težave z vsemi Wayteq napravami in navigacijami, ki se jih da na to napravo "legalno" namestiti. Z malo iznajdljivosti in s pomočjo zasebnih sporočil se pa dajo zadeve lepo izpiliti in prišparati kakšen cekin.
smile-1.gif

in ja, če si naročil napravo z že inštalirano Sygic navigacijo, potem se nimaš kaj bat, zadeva namreč deluje out of the box in imaš tudi vse v slo jeziku.

Alix

Zelenc'
6. feb 2012
21
0
1
Nazarje
No tko,povej slovensko..Ta informacija mi je že postala všeč...Predvidevam da si ti eden izmed "Mojstrov" igračkanja z navigacijami,sistemi,itd...Sem ti poslal ZS sam nobenga odgovora,ampak vseeno hvala za napotitev za v bodoče.Drugače pa bi vprašal kolege ki napravo že imajo (jaz jo dobim verjetn naslednji teden)---Kakšne so druge opcije razen poslušanja muzike,BT,Navigacije...A se da še kako izkoristiti napravico ali je to tisti maximum...Sj za tak dnar ni za pričakovat ceu Car Pc,ampak hipotetično gledano za kaj se lahko še ponuca?...Aja pa še ena stvar-ko rolaš muzko in imaš priklopljen telefon na navigacijo....Ko telefon zazvoni,ali se stiša muzika da se lahko oglasiš in med pogovorom je vklopljen ATT,ali pa te opcije ni?Hvala za odgovore in Lep Pozdrav vsem skupaj.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Vedno pišem slovensko, ne vem od kje ti zmotno mišljenje.
wink-1.gif
Se pa opravičujem glede ZS, če si mi ga res poslal, verjetno sem ga spregledal, saj ti garantiram, da VEDNO in vsakemu odpišem, takoj ko je mogoče. Moraš pa razumet, da imam v inboxu 3500+ ZS, saj mi jih dnevno prileti zelo veliko. No da ne bom iskal, mi lahko še enkrat posreduješ, pa ti odgovorim.

Glede uporabe WayteQ naprave, pa se moraš zavedat, da je to v prvi vrsti navigacijski pripomoček, vse ostalo je zgolj za zabavo in popestritev. Se pa da na njej še marsikaj, vendar o tem naj ti drugi napišejo..mene drugega od navigacije dejansko na napravi ne zanima.

Alix

Zelenc'
6. feb 2012
21
0
1
Nazarje
c.c.c.c....Ti si zihr Celjan se grem stavit.Ti bom še enkrat poslal ko ga najdem...Ker ga začuda nimam shranjenega med poslanimi.Ampak da ne zahajamo s teme,se opravičujem za tele nevmesne poste.JANCH-Se še čujeva,LP

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Alix ne bluzi. Član na Alterju si šele od včeraj (6.2.2012) in od tega datuma dalje od tebe nisem dobil nobenega ZS!

@TUPLI
Hvala za link. Je zelo uporaben, zato ga bom prilepil še v začetek teme!

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Alix - Bluetooth je samo na modelu x960BT - pazi! V kolikor se zanimaš za x850 - te funkcije nima.

p.s: lepo se je vrniti iz Banovcev
wink-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ni blema sem ti tudi takrat pisal na ZS da ga testiram , se je pa zelo prijel model med uporabniki . Sem ga imel 2 tedna . Sem bil tudi sam full zadovoljen z njim . Imel pa je gor Sygic Drive 10 . Nisem smel nič drugega gor dati . Mi je pa žal za igo primo da nisem sprobal gor ali pa Sygic Aura .

Nazadnje urejeno: