TMC pa zgleda sedaj bolje deluje. V zaprtem prostoru v manj kot 5 min 33 dogodkov in še dodaja...
@retro - pluse in minuse ti bodo morda napisali (strnili) drugi in prav je tako.
Osebno sem razen x850 preizkusil vse modele. Obstal sem na x960bt - pač mi poleg navigacije veliko pomeni še fm oddajnik, ki ga pridno izkoriščam za mp3 v avtomobilu. Bluetooth sem uporabljal včasih, sedaj manj... Minus? TMC bi lahko bil vgrajen v napravo, tako pa je še dodaten kabel.
Praviš, da se ti zdi težka uporaba? Tudi o tem ti bodo povedali verjetno drugi več, verjetno bo najbolje prebrati mnenja tistih, ki so novopečeni uporabniki, saj je ostalim navigacija in njena uporaba verjetno zlezla že pod kožo. Mislim pa, da ko je enkrat zadeva usposobljena za uporabo, da boš razmeroma malo spreminjal in dregal po njej, razen iz lastne radovednosti zaradi npr. nadgradnje programske opreme ali zemljevidov.
Omenil si resetiranje naprave - nanaša se predvsem na model x990 - pa še to so uporabniki na forumu bolj ali manj rešili težavo, saj je bilo povezano z uporabo spominske kartice.