WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

iKvalita

Pripravnik
23. jan 2011
51
0
6
Sprobano vendar je zadeva vedno enaka ... Probal sem različne verzije Navteqa in potem še od TeleAtlasa...
Ne vem kaj naj več naredim...

I

Izbrisan uporabnik 3287

Katera je boljša 990 ali 960bt? Ima kdo kako za prodat? Na zs prosim.

lp

stojc007

Zelenc'
31. mar 2011
2
0
1
Na 950BT imam instaliran IGO8, rad bi instaliral še PRIMO 1.2 tako, da bi rabil skupne mape od IGO8.
A obstaja navodilo za instalacijo in uporabo PRIMO programa?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Itak!

...da NE!
smile-1.gif

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Janch kaj naj rečem... car si... res redki ki so pripravljeni tako nesebično pomagat, hvala ti

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Pozdravljeni, rabil bi vaše mnenje glede navigacije Route 66 maxi, starejša zadeva. na katerem je naložena kartografija VE IN ZE z vsemi spremljajočimi dodatki , ker to navigacijo šele preizkušam / malo sem se zaletel z nakupom rabljene/ me vseeno zanima ? kaj bi pridobil z novim programom iGo primo na tej navigaciji, ugotovil sem da mi nekako ne dela kot bi trebalo predvsem pri vožnji ugotavljam da se točka oz, zemljevidi prehitevajo , to opažam ko na ovinku oz pri vklučevanju na drugo cesto pri katerem mi amigo nav. prehiteva in se postavi naprej preko ceste na drugo na katero naj nebi zavil potem pa se zemljevidi vračajo in nastavljajo kot zmešani sem ter tja.Ali je potem procesor podhranjen ali bi z primo zemljevidi pridobil kaj bolj natančno delovanje te naprave, ker nisem nikjer na forumu našel podobne zadeve bi prosil za pomoč.Hvala.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Hvala za nasvet in opomnik na temo ki obstaja Janch, zares sem novi na teh straneh in se ne znajdem v vseh temah, bom postavil kako vprašanje v obstoječi temi ki si jo navedel.

RaGlaSi

Pripravnik
15. sep 2007
50
2
8
Obišči stran
Čeprav predvidevam, da vas na ni prav veliko na tem forumu, ki vas zanima licenčni navigacijski program Sygic vas tudi po tej poti želim obvestiti, da do konca leta 2011 licence niso več na voljo.

Glavni razlog je dejstvo, da naj bi bile v januarju na voljo nove karte (mape, zemljevidi).

Pa srečno in čim manj ne najdenih ciljev.

Nazadnje urejeno:

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Na youtube sem videl da se da narest dual boot, win in adndroid 2.2 na waytequ. A ima kdo navodila za to?

Damir30

Zelenc'
3. jan 2012
1
0
1
pozdravljeni,ali bi lahko tud jst dobil na ZS link ter navodila za primo 1.2(a je 2.0 ze delujoča?) pa urejeno sys datoteko

Nazadnje uredil moderator:

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Se je že kdo ubadal s skrivanjem TMC kabla v ali za armaturko?
Precej me moti tista gomila kablovja na armaturki in bi te kable rad nekako skril. Ena od možnosti je, da bi tmc kabel ovin na nosilec wayteq navigacije a se bojim, da bo signal precej šibak. Slabo pa tudi držijo tisti seski, ki so priloženi.
Kako imate to urejeno ostali?

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Jah, jz sm se na začetku tut s tem matral pa kable lepu vsepovsod po šipi (to je še bilo v onem obdobju začetnega testiranja, ko sm vsake tolk cajta kablovje okol drugam vlaču, zaj pa mam tak fiksno).
evil.gif

Kabel sem spelal kar od nosilca navzdol proti armaturki, potem proti steklu in čist ob steklu na desno stran (mal še pritrdil s črnim lepilnim trakom) , pa tja do mini stranskega okna.
Obstaja tudi možnost da kabel potegneš navzgor nad vzratno ogledalo pa potem po stekli okoli (sam nevem, kak je signal tam na zgornjem robu stekla, kjer je šipa neke tonirana pa to).
sprasujem se.gif

Drugače pa se mi zdi, da seski na kablu kar dobro držijo, mal jih navlažiš, steklo prej očistiš, pa je.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Ta TMC bi res lahko naredil na način, kot ga ima garmin, da ne bi bilo celo medmrežje na armaturki.

Slevin

Pripravnik
11. nov 2011
65
0
6
Kranj
Imam en problem
smile-1.gif
(spet)

Kar koli sem dal na Flash disku naprave ne morem zbrisat, naprimer imam mapo Primo in se je ne da zbrisat da bi si pa sprostil spomin na Flash disku sem poskusil pobrisat datoteke v mapi in to mi je uspelo...mapa Primo pa še vedno ostane in me to malo moti.

Ko hočem formatirat disk mi napiše da je disk zaščiten pred pisanjem, jaz se pa ne spomnem da bi kdaj neki tazga štimal na napravi al pa da sm neki tazga zasledil.

A je kašna rešitev za to ali pač...?