Vzhodnjaška roba v Lidlu/Hoferju

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Alpsko mleko ze zdavnaj ni vec sinonim kvalitete. Jaz kupim sveze mleko v Hoferju za 75centov, in je boljsi kot Alpsko (cez 1evro).

Ne vem kje kupujes ti alpsko mleko in od kod imas informacije o kvaliteti, definitivno pa mas narobe ceno. Alpsko mleko 3,5 stane v leclercu vsake 3 tedne ko je akcija cca 69 centov

Lažeš. Stane v najboljšem primeru 0,74 oz 0,75. Taka kot je redna cena "alpskega" mleka v Hoferju/Lidlu.

Mogoče pa je kdaj celo bila cena 0,69, ponavadi na kako obletnico...

alpsklga mleka hofer nima... :D ima pa svoje dolgotrajno mleko :D...nima veze 69,74, 80 centov...hočem povedat, da je poceni kupovat mozno tudi drugje...in da je hofer drag...sploh v primerjavi z avstrijo...meni je alpsko mleko dobro in nima veze tudi ce bom dal za njega 1€

guardy

Guru
3. avg 2007
8.520
1.111
113
Obišči stran
Nisem rekel da je Hofer najcenejši, je pa cenejši in ponuja ponavadi kvalitetno robo. Najdeš pa tudi krš. Mercator pa je toliko dražji, da mi gre na smeh, ko vidim tam ljudi s polnimi vozički zarad njihovih pik in kao "prihranka"...

Recimo na spodnji sliki iz zadnjega leclerc kataloga. Redna cena alpskega mleka je CENEJŠA kot v mercatorju ko ga imajo v akciji
bonk.gif

In ja, moja izbira štacun: hofer/lidl, leclerc. Res občasno pa kak špar in tuš... Mercator žal samo če grem 3x na mesc po malco na šiht...
1970759-RvrAU6B.png

Priponke

• 1970759-RvrAU6B.png
    1970759-RvrAU6B.png
    224,4 KB · Ogledi: 354

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Nisem rekel da je Hofer najcenejši, je pa cenejši in ponuja ponavadi kvalitetno robo. Najdeš pa tudi krš. Mercator pa je toliko dražji, da mi gre na smeh, ko vidim tam ljudi s polnimi vozički zarad njihovih pik in kao "prihranka"...

Recimo na spodnji sliki iz zadnjega leclerc kataloga. Redna cena alpskega mleka je CENEJŠA kot v mercatorju ko ga imajo v akciji
bonk.gif

In ja, moja izbira štacun: hofer/lidl, leclerc. Res občasno pa kak špar in tuš... Mercator žal samo če grem 3x na mesc po malco na šiht...

jah mercator je adijo :D...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.009
6.233
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

bonk.gif

aplauz.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Zagovorniki lidl/hofer pa vedno pravijo da je tam vse kvalitetno in ah in oh...ampak z danasnjimi aditivi in dodatki, lahko še drek narediš v okusno salamo...tak da okus še zdaleč ni merilo kvalitete...glede kvalitete dejansko ne vemo za nobeno znamko0 ali je OK ali ni

Zato roba ki je v teh dveh "diskontih" kot po tekočem traku zmaguje oz. zaseda visoka mesta na VIP testih, kajneda?
bonk.gif
Me zanima kdo je tukaj pobral lovoriko.
http://www.zurnal24.si/zps-svari-pred-zamrznjenimi-picami-clanek-225559

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
To je hrana ki je itak nek normaln človek ne bi smel redno uživati, ker je itak hujše ko smet. Torej je čisto vseeno kdo ima najboljše/najslabše smeti.

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Gre tudi za to, da se sir v Hoferju prodaja pod njihovo blagovno znamko milfina. V sparu pa kot Ementaler ljutomerskih mlekarn. Gre pa za izdelek enake kvalitete.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
enake kvalitete...my ass...zato pa ma različni rok trajanja iz kateregakoli razloga pač...

izdelka nista ista..in pika...

res je zanimivo kako hofer in lidl loverji iscete teste blaga po netu in delate neke primerjave...in potem z njimi prepricujete druge da je vse enako ali celo boljse...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
a si ti zabit, ali se samo delaš da si ?
enak izdelek drugačno pakiranje ( druga folija, slabša, cenejša, zato rok trajanja krajši )

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
enake kvalitete...my ass...zato pa ma različni rok trajanja iz kateregakoli razloga pač...

res je zanimivo kako hofer in lidl loverji iscete teste blaga po netu in delate neke primerjave...in potem z njimi prepricujete druge da je vse enako ali celo boljse...

S čim nas pa ti prepričuješ?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
a si ti zabit, ali se samo delaš da si ?
enak izdelek drugačno pakiranje ( druga folija, slabša, cenejša, zato rok trajanja krajši )

to kar domov prinese ni enako...in ce si prav prebral...drugacne embalaze ni potrdil niti spar nit hofer...vprasanje kaj je res, ce bi bilo tako enostavno...

in se enkrat...domov prineses dve razlicni stvari...dejstvo ena ima tak rok druga drugacen...razlogi me ne zanimajo...meni se to ne zdi enako...tebi pa se pac zdi..torej sem zabit

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

z nicemer meni je vseeno kje ti kupujes svojo hrano...jaz ne bim testov s spleta da vem da je nutella ok...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

z nicemer meni je vseeno kje ti kupujes svojo hrano...jaz ne bim testov s spleta da vem da je nutella ok...

če ti bi blo vseeno, ne bi sral po temi in ostale označeval za cigane, klošarje, socialce in bedake. Tako pa nabijaš in si pumpaš ego, ker si lahko "privoščiš več"
uf-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

če ti bi blo vseeno, ne bi sral po temi in ostale označeval za cigane, klošarje, socialce in bedake. Tako pa nabijaš in si pumpaš ego, ker si lahko "privoščiš več"
uf-1.gif

nobenega ne oznacujem s cigani razen cigane...teh je v hoferju in lidlu vec kot drugje, klosarje nisem nikjer omenil, socialci pa hodijo dejansko hofer...bedake sem označil samo tiste, ki nekaj nabijajo v 3 dni in ne berejo zadev do konca...naceloma to zadnje nima veze s hoferjem...ker pa kupujejo v Hoferju pa nisem nobenega označil za bedaka...

ker hodim v druge trgovine kot hofer mi pri egu nic ne pomaga, ker smatram to za osnovno zivljensko dobrino...raje jem dobro hrano kot pa se vozim s premium avtom in kreditom do konca zivljenja...

je pa res malo grozno slišat da ljudje mislijo da hodiš v "boljše" trgovine da si lahko ego nabijaš...

kolko vidim je pred hoferjem vsaj polovica boljsih in drazjih avtov kot so moji...tak da tolko o egu...hoferistom pac okus hrane nic ne pomeni, jaz pa sem zahtevn...

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

to kar domov prinese ni enako...in ce si prav prebral...drugacne embalaze ni potrdil niti spar nit hofer...vprasanje kaj je res, ce bi bilo tako enostavno...

in se enkrat...domov prineses dve razlicni stvari...dejstvo ena ima tak rok druga drugacen...razlogi me ne zanimajo...meni se to ne zdi enako...tebi pa se pac zdi..torej sem zabit

Hoferjevemu siru bi potem še prej zaupal, krajši rok trajanja -> bolj naravna zadeva, pomeni manj kemikalij (kot se bi izrazil darjan).
cheer.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Hoferjevemu siru bi potem še prej zaupal, krajši rok trajanja -> bolj naravna zadeva, pomeni manj kemikalij (kot se bi izrazil darjan).
cheer.gif

evo spet neka primerjava in tolažba...vredu sem vesel da si našpel izdelek za sebe...jaz s po ljutomerski sir peljem v njihovo trgovino, in mi ga vrežejo iz hlebca..tistega moreš hitro pojest, tak da mi spet dol visi za vaše primerjave

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
evo spet neka primerjava in tolažba...vredu sem vesel da si našpel izdelek za sebe...jaz s po ljutomerski sir peljem v njihovo trgovino, in mi ga vrežejo iz hlebca..tistega moreš hitro pojest, tak da mi spet dol visi za vaše primerjave

Nekaj (večino) kupim v Hoferju, ostalo pa v Leclercu, Sparu, Lidlu. Šokantno zate?

Sir se tudi kak domač dobi, sploh kak paški poleti, če smo že pri siru.