Vzhodnjaška roba v Lidlu/Hoferju

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.720
1.071
113
Banalno je, ga tisti 1 gram "boljše" folije podraži izdelek iz 2,79 na 3,93€ oz za 40%.

Ljudje a se zavedate, da vam v tem primeru zaračunavajo (seveda karikirano) 1 kg folije po 1000€.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Hofer in lidl sta slabši trgovini kot npr. Leclerc... dejstvo ...

Proof....Mr. Sherlock?

preberi temo, potem pa še 1x vprašaj...prinesi mi nutello iz hoferja...ne moreš ne ker je NE prodajajo...Prinesi mi temni grobi sladkor iz mauriciusa? Ne moreš....prinesi mi mađarski tokaj..aja ne moreš...avokado? aja ne moreš...danone actimel? hm ne moreš ne...chedar sir? lej ga lej, ce ga ze najdes je ze narezan...ampak po mojem ga ne moreš...

dovolj dejstev? za mene je preslaba trgovina ker nimajo izdelkov ki jih jaz kupujem? OK?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Dober specerije res nimata razvite...najbrz je v tem kontextu pisal...

Se da pa cist spodobno prehranjevat...sploh z argentinskimi steaki...mmm
smile-1.gif

kameleon :D od kar sem odkril cool house v LJ... me sploh ne premami vec drugo meso :D...tam majo tbone, majo črnega angusa, majo druge vležane stejke, majo staro gaudo...ribe divjake... velike...in vse to za hudo konkurenčno ceno...recimo cela plučna je včasih tudi po 23€/kg

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kdo ima argentinske steake in po koliko?

Hofer v enem od hladilnikov...un pokrit ampak ne lih zmrznen..
Tocne cene pa ne vem...se pridem samo gostirat
evil.gif

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa se ti zdi da to drži vodo? Koliko pa je razlika v ceni te folije? Pomoje več kot par centov ne more biti, saj se ne gre za rocket science.

To ni moja stvar. J-az sem kupec, oni trgovci, oni postavijo ceno, jaz se odločim kje kupim...jaz raje plačam malo več, ker bolj zaupam Sparu, kot Haferju...če kdo ne, njegova stvar. Free market, a ne?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
preberi temo, potem pa še 1x vprašaj...prinesi mi nutello iz hoferja...ne moreš ne ker je NE prodajajo...Prinesi mi temni grobi sladkor iz mauriciusa? Ne moreš....prinesi mi mađarski tokaj..aja ne moreš...avokado? aja ne moreš...danone actimel? hm ne moreš ne...chedar sir? lej ga lej, ce ga ze najdes je ze narezan...ampak po mojem ga ne moreš...

dovolj dejstev? za mene je preslaba trgovina ker nimajo izdelkov ki jih jaz kupujem? OK?

Prej si pisal, da je ker je poceni, je zelo verjetno tudi zanič. Bistvena razlima med tem in med tem, da nimajo stvari, ki jih ti kupuješ.

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Proof....Mr. Sherlock?

Vse kar si napisal ima LIDL v redni ponudbi! Ampak za to, bo treba v Lidl trgovino med reveze in cigane, kot si rekel.
In sem prebral celotno temo, tudi linke, kjer ti ljudje kazejo teste, po katerih so bili Hofer/Lidl izdelki bolje ocenjeni.

Ampak Mercator in Tus se ti zahvaljujeta, zaradi telepanov, kot si ti, ki jim je izpod casti iti v Hofer/Lidl, so sploh se lahko starcune odprte. Naj uganem, z RyanAirom, ti je tudi izpod casti leteti, a?

Sam sem se, brez problema navadil na izdelke iz Lidla, BMK, ce na kartonu od mleka pise Alpsko mleko ali Milbona.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kdo ima argentinske steake in po koliko?

Hofer v enem od hladilnikov...un pokrit ampak ne lih zmrznen..
Tocne cene pa ne vem...se pridem samo gostirat
evil.gif

To misliš tistega, ko je že nekaj mariniran al prekrit s nekim sranjem? Al je samo meso, brez dodatkov?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Prej si pisal, da je ker je poceni, je zelo verjetno tudi zanič. Bistvena razlima med tem in med tem, da nimajo stvari, ki jih ti kupuješ.

folk v hoferju kupuje izdelke njoihove znamke in ti so naceloma cenejsi ali mar ne? In ti so po mojem mnenju slabsi kot originali..ki jih kupujem jaz...ko bojo pa imeli te izdelke po nizji ceni potem pa bom tudi jaz sel v lidel...ampak takrat to nebo vec budget trgovina

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
V Hoferju imajo steake -zamrznjene iz Brazilije ali Urugvaja.15 eur kg-so pa iz stegna, ne iz pjučne...imajo pa začinjene ali nezačinjene...so pa lepo uležani-meni boljši kot pljučna(neuležana) za 35 eur in več...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Proof....Mr. Sherlock?

Vse kar si napisal ima LIDL v redni ponudbi! Ampak za to, bo treba v Lidl trgovino med reveze in cigane, kot si rekel.
In sem prebral celotno temo, tudi linke, kjer ti ljudje kazejo teste, po katerih so bili Hofer/Lidl izdelki bolje ocenjeni.

Ampak Mercator in Tus se ti zahvaljujeta, zaradi telepanov, kot si ti, ki jim je izpod casti iti v Hofer/Lidl, so sploh se lahko starcune odprte. Naj uganem, z RyanAirom, ti je tudi izpod casti leteti, a?

Sam sem se, brez problema navadil na izdelke iz Lidla, BMK, ce na kartonu od mleka pise Alpsko mleko ali Milbona.

to kar ima LIDL v redni ponudbi in so znamke je vse dražje in s sploh ne splača tam kupit...lep primer je pick salama in kinder izdelki ko niso v akciji...ampak vi lidl loverji itaq kupujete samo tam ker je kao naceneje in njaboljse

ce bi prebral celo temo bi tudi videl da je link do izdelka ki je kao kvalitetnejsi (deklarirano mleto meso), kjer pa so verjetno preverjali samo razmerja med mesom in ostanki in aditivi, ne pa tudi kvaliteto samega mesa...glede na to da ne kupujem pakiranega mletega mesa s tem nimam problemov.

In dalje ce bi prebral celo temo bi vedel da ne hodim ne v tusa ne mercatorja...prica pa o tem kako nerazlegani ste potrošniki ki obiskujete lidla, ker pozante samo hofer, lidl mercator in tuš

in se dalje..koncala pa sva tukaj..ce ti je milfina al milbopna mleko enako kot alpsko, potem sva seveda na popolnoma drugih razumevanjih prehranjevanja...ker je meni vazen okus, ki mi je pač zaradi kakšnega razloga bolj všeč kot milbonin...vsako mleko ima drugačen okus...ampak tebi očitno ni važno ker vidiš samo razliko v embalaži in ne okusu...blagor tebi lahko poješ kakrkoli...si pa točno dokaz tega kar sam ponavljam že cel čas

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
pusti ga no, je tut TV kupil v M-tehniki, ker je bila pr Majdiču sumljivo poceni.

hahah super ugotovitev...sem zelo ozaveščen kupec...žal tudi tehniko kupujem znamke in ne kitajske ponaredke...in če bi imel mercator TV ali kaj druga ceneje kot majdič ali pač katerikoli drug prodajalec, enake znamke in enak model bi brez skrbi kupil tudi tam..enako kot kupim PICK salamo ko je na akciji v hoferju ali lidlu

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
...
..enako kot kupim PICK salamo ko je na akciji v hoferju ali lidlu

čakaj, čakaj
v hoferju oz lidlu kupuješ salamo !? če pa si malo prej napisal, da teh dveh trgovin praktično ne poznaš, ker se ti ni za gužvar med cigani, solialci in ostalim ološem

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Alpsko mleko ze zdavnaj ni vec sinonim kvalitete. Jaz kupim sveze mleko v Hoferju za 75centov, in je boljsi kot Alpsko (cez 1evro).

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
...
..enako kot kupim PICK salamo ko je na akciji v hoferju ali lidlu

čakaj, čakaj
v hoferju oz lidlu kupuješ salamo !? če pa si malo prej napisal, da teh dveh trgovin praktično ne poznaš, ker se ti ni za gužvar med cigani, solialci in ostalim ološem

Saj sem ti napisal da ne grem jaz tja. Ampak posljem ljudi ki hodijo tja, ce sploh uspejo dobit ko se podijani lidlovci odlocijo da bodo koncno pojedli dobro klobaso

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
Hofer nima svežega mleka, oz sveže je UHT, če je to za tebe svežo, pol pa tudi...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Alpsko mleko ze zdavnaj ni vec sinonim kvalitete. Jaz kupim sveze mleko v Hoferju za 75centov, in je boljsi kot Alpsko (cez 1evro).

Ne vem kje kupujes ti alpsko mleko in od kod imas informacije o kvaliteti, definitivno pa mas narobe ceno. Alpsko mleko 3,5 stane v leclercu vsake 3 tedne ko je akcija cca 69 centov

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
No, ampak alpsko je tudi UHT, torej crap.

Če že mleko, potem sveže od zelenih dolin, to pa ni UHT in ima rok trajanja 6dni od pakiranja