A jaz to pre vidim .. Od Severnega krožišča do Šmartinske samo en pas na obeh straneh pa New Jersey ograje... ajajajaj... Če se en avto na tem odseku zaleti ali pokvari je komplet izvoz na Šmartinsko blokiran...
torej sta pri križiščuu 2 pasova.Ubistvu sta dva - desni in srednji. S tem da se ta srednji za krožiščem spusti dol in se nato dvigne nazaj gor pred križiščem.
Sem se peljal tam skozi... Je 2x po en pas ... Ločen z Robnikom po celotni dolžini... Nikjer prekinjen... V primeru nesreče na enem od koridorjev bo obvoz samo preko robnikov....torej sta pri križiščuu 2 pasova.
kako je pa tu razvrščanje?
Ampak priznajmo, Slovenija je do tega neprijazna. Parkirišč v bližini uvozov na avtocesto, kjer bi lahko za nek normalen denar pustil vozilo čez dan, ne poznamo.
Nemški sejmi imajo prihod in parkiranje odlično urejeno... Recimo Frankfurt ima parkirno hišo Rebstock.. Tam parkiraš imaš Nonstop Bus Sejmišče-Parkirna hiša...Hannover sicer ni direktno primerljiv z LJ, ker je 2x večji, ampak analogija s tvojim izletom v Hannovru bi bila , če bi nek tujec najel stanovanje v Kamniku in se z vlakom vozil na sejem v LJ, potem pa hvalil slovenski javni promet.
za tole diverzijo bi moral kdo od vodilnih v državi Viset!!!Dobro da sem sel dopoldne cez lj, zdele pa samo do Brnciceve iz smeri domzal
To povzročajo ruralci, ki brez Ljubljane ne zmorejo..Kako ste kaj Ljubljančani, ste že vsi na kolesih??? Poglej priponko 68358