Vzhodna obvoznica in Golovec

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Torej vrednost del manj kot 10 jurjev dnevno?
Ce imajo namen v takem tempu dekat do odceoa za Šmartno potem so se zatipkal pri letnici. Ne bo koncano konec keta 2023, ampak 2032.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.474
113
Mene zanima,kdo da žegen za odprtje ceste,če se po njej voziš kot po kolovozu? Eden tak primer je od Dolgega mostu do odcepa za Dobrovo ali Brezovico!
V kakem smislu? Če je novogradnja potem tehnični pregled in odprtje. Če so manjše napake začasno, če je OK pa stalno. Če gre za staro cesto, pa ima pač dovoljenje že od "Marije Terezije". Lahko pa javiš prometnemu inšpektoratu in če je nevarna za vožnjo bodo odredili zaprtje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Je be se jim.
Sem dal pritožbo na obcino in nadzornega na izvedbo ceste, pa se ni nic zgodilo.
Jaski so bili 3+cm nižje od asfalta. Takoj po asfaltiranju, ne cez x let....
Pa so vec kot pol leta se pasli na manj kot km dolgem odseku ob popolni zapori prometa. Vozniki pa 10+ km obvoze izvajal veckrat dnevno

• Všeč mi je
Reactions: tony in 8888

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Me ne čudi, tako se dela pri vseh gradbenih projektih kjer je država zraven.
Je dovolj, da je samo občina zraven.Pri spremljajočih projektih pa občinski dvorni gradbinec dobi še spremljevalne državne projekte. Kar naj novinarji malo pridejo pogledat v Kisovec in na Izlake, kako napreduje kolesarska steza Primoža Rogliča. Rondo pri EVJ pacajo že celo večnost, zdaj končno kaže, da bo dobil finalno plast asfalta. Ko vidiš koliko se dela na gradbišču, ni nič čudnega, da je nov prisilni šport Slovencev, stanje pred semaforjem delovne zapore.
Pravi izvajalci lahko tudi dobro zavihajo rokave. Strabag je začel delat rekonstrukcijo ceste skozi Kisovec. Prvi rondo je v nekje dveh mesecih že skoraj kompleten, mislim, da manjka še finalna plast. Tam se vidi, da so zgrabili. Da se, če se hoče. Če pa malo delajo tukaj, pa malo tam, potem pa vse skupaj stoji.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Najbrz kar po obvoznici mimo Jarš.
Sem ze nekajkrat iskal casovne bliznjice na relaciji domzale Lj pa nisem bil uspešen. Razen ce bi AC popolnima zaprli.
Racunaj pa na pol ure....

• Všeč mi je
Reactions: 8888

krko

Guru
5. sep 2010
2.696
1.397
113
Jaz bi na tvojem mestu štartal ob 7.00 mogoče kakšno minuto kasneje in po južni obvoznici (da si okoli 7.10- 7.15 čez Kozarje), potem pa čez tunel in na Lj-Brod ven in v Savlje.
Kakšen km dlje, ampak najboljša/najhitrejša opcija.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Hanzi, poznam poti na tistih koncih imam stranke. Bolj ne zanima sedaj, ki je vse povsod gužva
Zato ti pa pravim da jutranjo gneco ti samo google pokaze najbolj realno.
Ko bos prisel do obvoznice ga zalaufas in pogledaš ter se odlocis.
Golovec
Center
Po zahodni obvoznici
.
..
.
Jaz tako naredim v sentjakobu na poti iz stajerske na primorsko in na brezovici za nazaj.
Iz primorske v Kamnik sem sel tudi ze čez Vodice