Razlicni podjetji, a v lasti istega lastnika. Tretje pri nas je pamse Porsche leasing, tudi od istega lastnika. PSlo je uvoznik vsehbznam razen oorsche, PIA ima malo prodajo in uvoznik Porsche, Leasing pa seveda financiranja za vse te znamke oz za celo maloprodajno mrezo.Če sem prav razbral, Porscheji spadajo pod Porsche Inter Auto. Kako se pa v praksi to razlikuje od Porsche Slovenija, pa ne vem (v končni fazi je lastnik isti).
In potem? ID.3?Hudiča, v SLO jih res ni več, in tudi letos se nič ne bo dalo dobit. Zgleda, da bom še pol leta na bencinu ...
Komentiral bom še, seveda, zakaj pa ne bi?
Kje pa je pri tem za 17 fora?daj kontakt od kolega, da razloži kje in kaj se za 24.000€ dobi. Lahko pa tudi ti priskrbiš informacije, dobita oba provizijo.
Prvo vrstico opisa preberiKje pa je pri tem za 17 fora?
Moj ter tudi ni tajen
Zakaj za vraga je treba na vse čakati več mesecev, ce pa so že nekaj let stari?
Hvala.Ah, klapalo / funkcioniralo... v bistvu retoricen del povedi (sam da se tipka).
Nisi mogel vedeti za šiht, sem pa prepričan, da si že takrat z njimi posloval pod mizo. Pa ne edini ...Se strinjam, res je, malo je odtaval ... Konspirativci, pač. Ker leta 2015 sem pa res računal na to, da se bo 4 leta kasneje ponudila prilika, ki ji pa ne bom rekel ne (kot sem nekaterim vmes).
Komentiral bom še, seveda, zakaj pa ne bi?