Ja in ne
Načeloma avtu ni kaj posebnega očitati. Zelo korektno izvedeno. Verjetno bodo novejši e-poizkusi VAG koncerna precej solidne zadeve. Pač, ko bodo pogruntali, kako kaj iztržiti od poprodaje
Je pa hudič - sam sem takšne sorte ptica, ki za naslednje ure ne ve, kje bo. In v tem primeru mi trenutna infrastruktura ne odgovarja. Pa tudi motoviljenje s kabli mi je odveč. Pa razmišljanje o teh karticah - za nameček imajo nekateri še telefonske aplikacije (če sem prav videl, imajo nekatere ravno v tem obdobju neke težave
). Pa tudi polnilnice niso vedno čisto pri roki.
Po drugi strani pa je res, da bi se verjetno čez nekaj časa otresel strahu pred prazno baterijo. In je ne bi na vsaki lokaciji želel napolniti, saj večinoma je res ni treba. Predvsem so težava daljše nenapovedane vožnje. Oče me je recimo v ponedeljek popoldan vprašal, če ga peljem v Brda (vinski prijatelji
). Pa je treba vzeti dizla. Golf ni bil čisto napolnjen, pa tudi sicer bi moral na hitro pregledati, kje je kakšna hitra polnilnica. In, ko bi jo lociral, bi moral tudi ateist moliti, da deluje in ni zasedena. Ob tem, da tiste hitre polnilnice sploh niso poceni (precej je namreč zgrešenega razmišljanja, da je elektrika povsod zastonj).
Načeloma bi si želel, da bi bilo polnjenje brezžično na (skoraj) vsakem parkirišču