Vse za camping

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
No sedaj pa nekaj iščem, ali kdo ve se dobi kje tista črna tkanina,; oziroma karkoli že je na spodnji strani šotorov oziroma spalnic, namen imam nekaj upgrejdat baldahin a mi manjka hardware.Nop, Induplati Jarše nimajo
ne-ne-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mimogrede, v Lidlu bodo od ponedeljka imeli samonapihljive blazine "dvojne" mere ~180x110x5cm

po 27€

se splača vzet? grem namreč na korziko naslednji petek, pa nisem zadovoljen s turbo maximusom

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem na Korziki "pustil" dva maximusa (sama od sebe sta šla, enega sem celo tam kuper v SuperU, je mel vgrajeno pumpo), dokler me ni streznilo in sem nabavil dvojno samonapihljivo blazino
smile-1.gif
in naslednje leto je bilo dopustovanje na Korziki oziroma spanje pravi užitek.

Ni kaj razmišljati, vzeti za ta denar, s tem da je moja 7cm debela (spiš res kot na jogiju) in široka 140 (torej normalno za dva).

Za takšno ceno ne bi kaj dosti razmišljal...

Doma boš edino malo povadil zlaganje
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Eno vprašanje:
Kaj je boljše? Kupiti eno dvojno samonapihljivo blazino ali dve enojni, pa jih skupaj stakneš?
confused-1.gif

Rad spim malo bolj skupaj
grin1.gif

zivahen

Zelenc'
23. jun 2010
12
0
1
Izdelki Light my fire iz skandinavije pridejo zelo prav npr. Spork, Meal Kit, Kresilnik, podloga za sedenje.
Men so izdelki všeč ker so lepega designa, sestavljeni iz kakovostne plastike, pa vsi vemo da so skandinavci top izbira za outdoor dejavnosti.

http://www.light-my-fire.com/

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Mene pa zanima če je gdo v Decathlonu v italij videl šotor (predprostor) Base Seconds Full ki se da povezat z Quechua šotori!

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Mene pa zanima če je gdo v Decathlonu v italij videl šotor (predprostor) Base Seconds Full ki se da povezat z Quechua šotori!

Base FULL za unima wingoma nimajo več
ne-ne-1.gif
. Bil mesec nazaj v Decathlonu v Udinah in ga nimajo. Sam imam enega in sem hotel kupiti še enega. Predvidevam, da ga ne delajo več. Morda kakšna stara zaloga....
Vzel sem navadnega BASE in dokupil spalnico in ponjavo za na tla. Vzel, pa sem tudi BASE 4.1:

Priponke

• 959943-BASE4-1.jpeg
    3 KB · Ogledi: 162

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Zvezdice padle
zmaga.gif
sam vidim da je tukaj pošteno dražji kot v Italiji mogoče bi bila boljša varijanta da vzamem BASE 4.1: za isti denar pa še razprodaje se začenjajo mogoče bo še kakšen euro cenejše!

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Samo še v info, da BASE 4.1 ima samo spredaj odprtino za izhod iz predprostora, tako (zadaj ima veliko spalnico, od strani, pa so samo fiksni zračniki), da morebitno kombiniranje z malimi šotori ni mogoče
zmaga.gif
)....
Dober nakup.....

lp J.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Pozdravljeni
Da ne odpiram nove teme bom kar telo porabil. Iscem kako dobro hladilno skrinjo za v avto. Lani na Sardiniji sem imel neko cheap in zadeva pri 35+ °C ni funkcionirala in posledicno se je takoj pol zivil pokvarilo. Ima kdo kake dobre izkusnje s kako skrinjo?
Da si lazje predstavljate kaj iscem:
http://www.bigbang.si/gospodin...dy-28l-12v-220v

http://www.nakupovanje.net/campingaz-icetime-24-l-trda-hladilna-torba-pr-1143887

Najbolj me odvracajo od nakupa takile stavki:"temperaturo zniža za max. 17°C pod temeperaturo okolja", kar pomeni da ce je avto 2 uri parkiran na soncu in je v avtu 50°C, slabih 30°C v skrinji??

LP

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Jaz imam veliko izkušenj z raznoraznimi in najboljša izmed vseh je Mobicool iz Conrada: Termoelektrična hladilna torba U26 DC/AC. Greš na klik, skopiraš v iskanje in voila. Za 60€ jo imaš doma s poštnino vred.

Še opozorilo ... to kar gledaš ti, niso pravi hladilniki, zato je do 20°C glede na okolico že veliko. Če ti ne zadošča potrebuješ hladilnik.

Na Korziki mi je zgornja torba delala led, ko se je zunanja temperatura ponoči znižala na 10°C, mleka se ni dalo piti, tako je bil mrzel. Pri +35°C bo pir ali karkoli v pločevinki (aluminij) hladno, kar pa je v plastiki, tetrapaku, se pa ne bo ohladilo.

Ko se jaz ustavim na roadtripu, najprej skrino dam ven iz 12V in jo preklopim na 220V in gasa dalje in imam vedno vse hladno...

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
te "hladilne skrinje" so bolj za ohranjanje temperature.
Imam to mobicool skrinjo, ki sicer lepo ohladi čez noč, ampak popoldne v vročini pa žal ni več kos nekemu hlajenju.

Kar že nekej časa gledam in so tihe želje pa je Kompresorska hladilna skrinja. Žal se cene teh začnejo šele pri min.300+ EUR...