Vse za camping

slafari

Pripravnik
12. sep 2007
83
0
6
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kupil sem šotor Quechua Air 3 in predprostor Quechua Base, sedaj pa me zanima kaj moram še kupit in menim takole (za dve osebi):

a z Base se da povezat kterkol Quechua šotor ?

slafari

Pripravnik
12. sep 2007
83
0
6
sem klical slovemskega zastopnika, ne dobavlja več tega predprostora, katerga se da povezat.

slafari

Pripravnik
12. sep 2007
83
0
6
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Citat:
Uporabnik japke pravi:
vse to in še več se kupi v Decathlonu (Benetke ali Szombathely ali Zalaegerszeg) Alu posode so super.

Decathlon je tudi v Palmanovi, kar me ful veseli, da ne rabim odit do Mester.

na uradni strani sta Benetke in Udine. Si bil v Dechatlon-Palmanova?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Jaz sem si vzel čas za preiskat tisti del Italije, mislim, da 1. soboto v tem avgustu in sem ugotovil, da so Decathloni v Mestre (najdlje), Fiume Veneto (bil jaz, srednje daleč) ter v Vidmu (najbližje). V Palmanovi je pa tabla za Decathlon Fiume Veneto in to nas najbrž bega
grin1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Sam imam doma 2x rabljen Quechua seconds XL II. KEr se je familija mal povečala me zanima, če je kdo zainteresiran za nakup oz menjavo za XXL III z mojim doplačilom?
smile-1.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
jaz sem letos kupil 2 Seconds XXL IIII. super zadovoljen. hitro postavljen, hitro podrt, prostora dost... se mi zdi da je idealen za 2 osebi in recimo enga froca.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Kje si ga nabavil?? Ker v Udinah in v Mestrah ga nimajo, pa spremljam preko spleta ze vec kot pol leta.

LP

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Sam imam 2 seconds za tri osebe Air, pa je odličen. Kupljen v Udinah za 79 eur.

Zračenje funkcionira zelo dobro.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Kje si ga nabavil?? Ker v Udinah in v Mestrah ga nimajo, pa spremljam preko spleta ze vec kot pol leta.

LP

pri nas sem ga kupil. za tisti 20eur se mi res ne splača v italijo skakat.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Jaz sem ga tudi letos nabavil pri nas, ker meni se je tudi zdelo da tistih 20 eur ni vredno da se ukvarjam s potjo, tukaj sem ga pa praktično na dom dobil.
Je pa kul.
Letos smo cela familija (4) nekaj dni noter prespali in je bilo prav fletno. Pri nas je to drugi šotor za krajša šotorjenja ali potovanja.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Ful ti priporočam obisk Decathlon trgovine, če še nisi bil in si kamping navdušenec, sploh v času tik po "feragostu", nekje 2. ali 3. teden avgusta, ker so razprodaje.

Od kvalitetnih oblačil, natikačev, svetilk, šotorov, ležalk in spalk... Midva sva kar nepričakovano veliko zapravila
grin1.gif

Sva pa vse nabavljeno že preizkusila in ugotovila, da gre v bistvu za prihranek, saj je roba res kvalitetna.