Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Kaj tebe to briga, kaj sem jaz![]()
Kaj misliš, da sem jaz taki kot nekateri ge*i, ko bi sam fu*al, ah fuj, bljek to so sami virusi, če me še ne poznate sem po duši romantik, ampak to dlih tako dobr skrivam, kot mojo usmirjenost , itak pa star sem že dovolj in me en ku*ac briga kaj si drugi mislijo o moji usmirjenosti, nisem pa še nikoli bil v stik z moškim prej z žensko, le kdo bi zastopil mene ane. Sicer pa je tak skoraj noben mi ni všeč, vsi so taki neprivlačni in neromatični, zato raje gledam po ženskah, kjer so ljubeznive in taprave za pogovore, tko lahko istočasno gledam ob spola, to je zmaga, sem pa izjemno občutljiv na vsako besedo, odziv in izražanje, drža telesa....moti me lahko marsikaj, lahko pa mirne duše požrem vse nasprotje., ampak se tudi vse konča.![]()
Če bi več let razmišljal kaj napisati, nebi bolj gay izpasti...![]()
Pojdi, nihče te tukaj ne zadržuje, prodaj svoj delež na gruntu in se ne vračaj, če misliš, da boš lahko drugje uspel...
btw, svojo usmerjenost skrivajo samo tisti, ki se je sramujejo, če si streight si streight, če si gay, si gay, če pa skrivaš, si pa čudak, ki si noče priznati, da ma rad vagine/penise![]()
...raje bodi tiho, ker ne veš kako je to sploh pa če prihajaš iz verne družine, ko se vsako nedeljo hodi k maši pa spoštuje običaje (žegen, božič, velika noč,...), ....hvala bogu so danes drugačni časi vsaj korak na bolje gre, zato bomo tudi taki imel več svobode sem pred leti želel it v državo, kjer je svoboda, da ge*i niso tak ponižani kot v Sloveniji pač država kot je Slovenija se lahko temu sramuje in ne samo sramuje, zelo se lahko sramuje temu zadnje čase se nekaj na tem dela, ampak tud kako drugače se še da svobodno živet.
Mogoče ne bi bilo neumno oditi v kakšen samostan! Tam boš med fanti, za katere verjamem, da nekateri imajo podobna nagnjenja kot ti sam. Ker si brez službe, ni problema, ker je tam ne rabiš, prav tako ne denarja, avta in podobne civilizacijske navlake. Verjamem, da ti bo tam zelo lepo, pa še svojih staršev se boš losal, oni pa bodo ponosni nate. Stari, s tem ubiješ več muh na mah!Na začetku boš verjetno ti žajfo pobiral, kasneje ko boš đomba, jo boš pa že ti vrgel...
![wink-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/wink-1.gif)