Vse več ljudi zapušča Slovenijo

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Kaj tebe to briga, kaj sem jaz
bonk.gif

Kaj misliš, da sem jaz taki kot nekateri ge*i, ko bi sam fu*al
stupid-1.gif
, ah fuj, bljek to so sami virusi, če me še ne poznate sem po duši romantik, ampak to dlih tako dobr skrivam, kot mojo usmirjenost , itak pa star sem že dovolj in me en ku*ac briga kaj si drugi mislijo o moji usmirjenosti, nisem pa še nikoli bil v stik z moškim prej z žensko, le kdo bi zastopil mene ane. Sicer pa je tak skoraj noben mi ni všeč, vsi so taki neprivlačni in neromatični, zato raje gledam po ženskah, kjer so ljubeznive in taprave za pogovore, tko lahko istočasno gledam ob spola, to je zmaga, sem pa izjemno občutljiv na vsako besedo, odziv in izražanje, drža telesa....moti me lahko marsikaj, lahko pa mirne duše požrem vse nasprotje., ampak se tudi vse konča.

Če bi več let razmišljal kaj napisati, nebi bolj gay izpasti...
hysterical-1.gif

Pojdi, nihče te tukaj ne zadržuje, prodaj svoj delež na gruntu in se ne vračaj, če misliš, da boš lahko drugje uspel...

btw, svojo usmerjenost skrivajo samo tisti, ki se je sramujejo, če si streight si streight, če si gay, si gay, če pa skrivaš, si pa čudak, ki si noče priznati, da ma rad vagine/penise
stupid-1.gif

...raje bodi tiho, ker ne veš kako je to sploh pa če prihajaš iz verne družine, ko se vsako nedeljo hodi k maši pa spoštuje običaje (žegen, božič, velika noč,...), ....hvala bogu so danes drugačni časi vsaj korak na bolje gre, zato bomo tudi taki imel več svobode sem pred leti želel it v državo, kjer je svoboda, da ge*i niso tak ponižani kot v Sloveniji pač država kot je Slovenija se lahko temu sramuje in ne samo sramuje, zelo se lahko sramuje temu zadnje čase se nekaj na tem dela, ampak tud kako drugače se še da svobodno živet.

Mogoče ne bi bilo neumno oditi v kakšen samostan! Tam boš med fanti, za katere verjamem, da nekateri imajo podobna nagnjenja kot ti sam. Ker si brez službe, ni problema, ker je tam ne rabiš, prav tako ne denarja, avta in podobne civilizacijske navlake. Verjamem, da ti bo tam zelo lepo, pa še svojih staršev se boš losal, oni pa bodo ponosni nate. Stari, s tem ubiješ več muh na mah!Na začetku boš verjetno ti žajfo pobiral, kasneje ko boš đomba, jo boš pa že ti vrgel...
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
A si ne bi ti raje iskal fanta, namesto da se ukvarjaš z zadevami, ki jih ne razumeš
confused-1.gif

...ga sploh ne iščem...zaenkrat me ženska zadovoljuje.
tukaj
in tukaj praviš, da te ne zanimajo glih ženske
evil.gif

Namesto, da bi enega mastnega..... malo potegnu. Pa po vseh forumih buzarira.

crazy1.gif
bonk.gif

stupid-1.gif
, ah fuj, bljek to so sami virusi, če me še ne poznate sem po duši romantik, ampak to dlih tako dobr skrivam, kot mojo usmirjenost, itak pa star sem že dovolj in me en ku*ac briga kaj si drugi mislijo o moji usmirjenosti, nisem pa še nikoli bil v stik z moškim prej z žensko, le kdo bi zastopil mene ane. Sicer pa je tak skoraj noben mi ni všeč, vsi so taki neprivlačni in neromatični, zato raje gledam po ženskah, kjer so ljubeznive in taprave za pogovore, tko lahko istočasno gledam ob spola, to je zmaga, sem pa izjemno občutljiv na vsako besedo, odziv in izražanje, drža telesa....moti me lahko marsikaj, lahko pa mirne duše požrem vse nasprotje., ampak se tudi vse konča.

OPEN YOUR MIND AND YOUR ASS WILL FOLLOW.
evil.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Pod pojem neprimerno izražanje vključujemo besede, ki izgledajo, se slišijo ali pa so okrajšave za slednje: psovke, seksualnost, prostaštvo, neprimerno izražanje o spolni nagnjenosti, blatenje, in obrekovanje. Tovrstno izražanje ni dovoljeno in ga v primeru prekomernosti moderator lahko sankcionira. *

Pridržujemo si pravico, da nemudoma odstranimo kogarkoli, ki promovira ali vzpodbuja nasilje, rasizem ali sovraštvo. *

Uporabnikom, ki spodbujajo k dejanjem s prejšnjega odstavka bomo pri priči onemogočili možnost sodelovanja v forumih Alter. *

Od uporabnikov pričakujemo, da se bodo med seboj spoštovali. Skupnost ni namenjena grožnjam, nadlegovanju, zalezovanju ali zlorabam drugih članov. *

MODERATORJI
bonk.gif

@Apollo8: A zde, če pa obstaja LGBT skupnost se pa naj bi k njim pridružil
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Pod pojem neprimerno izražanje vključujemo besede, ki izgledajo, se slišijo ali pa so okrajšave za slednje: psovke, seksualnost, prostaštvo, neprimerno izražanje o spolni nagnjenosti, blatenje, in obrekovanje. Tovrstno izražanje ni dovoljeno in ga v primeru prekomernosti moderator lahko sankcionira. *

Pridržujemo si pravico, da nemudoma odstranimo kogarkoli, ki promovira ali vzpodbuja nasilje, rasizem ali sovraštvo. *

Uporabnikom, ki spodbujajo k dejanjem s prejšnjega odstavka bomo pri priči onemogočili možnost sodelovanja v forumih Alter. *

Od uporabnikov pričakujemo, da se bodo med seboj spoštovali. Skupnost ni namenjena grožnjam, nadlegovanju, zalezovanju ali zlorabam drugih članov. *

MODERATORJI
bonk.gif

bonk.gif

Cak, sam mal... A zdaj je zajfa ze gej?
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

MODERATORJI
bonk.gif

bonk.gif

Cak, sam mal... A zdaj je zajfa ze gej?
bonk.gif

Ja dej no, geyi imajo dnar, on je obiæna [censored]čina.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:Treba je pa vedeti, da so samo za nujne življenske potrebščine cene zato tudi enkrat višje kot pri nas (kruh, meso, špageti itd)....
Na budali. Hrana v trgovinah (Migros ipd) je CENEJŠA kot pri nas. Imaš tudi Aldi (=Hofer), tako da Švicar lahko glede na svojo plačo pride za hrano mesečno skozi pol ceneje kot Slovenec. Edina resna razlika je cena mesa. Tisto pa ja, v Švici se splača bit vegetarijanec... Zgleda da prodajajo samo geniue švicarsko Kobe govedino od krav, ki so se pasle po vršacih ob poslušanja pritrkovanja zvoncev.
Kakorkoli, CH je za živet ekonomsko svetlobno leto pred SLO, še večja razlika je v delovanju sistema/države (tam dejansko VSE funkcionira, od smetarjev in šalterja na pošti dalje), so pa taki fašisti da te srat prime in niti približno kot tujec ne boš NIKOLI nič drugačen od Vietnamca ki pere solato za CHF1500 bruto mesečno tudi če si PhD IT tehnologije. Pika.

Ni res. To kaj ti opisuješ je rasizem, oni niso tolko rasisti kot so patrioti, stojijo za svojo kulturo in navadami, in vse kar je drugače jih ne moti, jih pa zelo moti, če je kaj posredi da nemore bit po njihovi navadi ali kulturi, to pa je to. Načeloma je vsak delavec spoštovan in
ti pomalem ploskajo če pridno delaš, nagrade so pogoste in delaven človek ki zna še malo s svojo glavo pomislit, pride daleč, je pa
osnova vsega popolnoma tekoče govorenje njihovega jezika (v ameriki z zlomljeno angleščino prideš dlje kot v germanskih državah
s skoraj tekočim govorenjem). Če govoriš zelo dobro si lahko za kanjček manj izkušen in izobražen pa boš prej dobil delo kot pa
nekdo ki je točno po njihovih kriterijih pa ni ravno tekoč, govori pa vseeno. In fašist ni prava primerjava, patriotizem prej, zato pa so
tam ko so, stojijo za tem kaj rečejo, naredijo, so točni in natančni in nema nekaj napol. In zato imajo ind. ipd tam kje jo imajo.
Balkan pa nebo nikoli laufal samo zaradi te mentalitete "biče nekad, ako neče, pa neče, šta čemo".

Šef nas je sklical skupaj kot vsak konec meseca potem kot vedno je potegnil malo številke skupaj in razložil novo strategijo, zmenjeni
smo bli 9.00, jaz sem prišel (po moji uri na roki, avtu in mobitelu 8.57, po direktorjevi 9.02), se opravičim ko vidim da že s prsti tolče po mizi, povem da sem iskal parking da so vsi plačljivi polni ampak še vedno mam 3 minute, pa mi reče (sicer v hecu ker me skoz zeza da sem "jugo", čeprav je njegova žena še bolj od "dole"; Po kirem času še imaš 3 minute po avstrjiskem al Yugo času?
Zaj nevem če sem jaz tu preveč razumel ampak po ovinku mi je povedal da smo še časovno zadaj
smile-1.gif
Sedem pa sem tiho, kajčem,
ure sn si vse prestavo za 10 minut naprej, čeprav je moja štelana po laptopu ta pa po internetu...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
sem kje omenil, da sem gej
sprasujem se.gif

Hodiš na polo, v solarij, se oblačiš v roza 300€ majčke z AJ napisom, imaš navidez spran jeans naročen z amerike preko amazona,
se tuširaš z biološko razgradljivimi žajfami ki ne pečejo v očeh, piješ gunpowder čaj in se voziš v CC kabrioletu?

Pol nisi gay ampak obična p****čina.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Eni bi v Švico.

Poznam modela, ki je bil rojen tam (slovenskim staršem), se izšolal, ampak je prišel sem, ker mu je tu enostavno bolj všeč.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.750
903
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
bonk.gif

stupid-1.gif
, ah fuj, bljek to so sami virusi, če me še ne poznate sem po duši romantik, ampak to dlih tako dobr skrivam, kot mojo usmirjenost , itak pa star sem že dovolj in me en ku*ac briga kaj si drugi mislijo o moji usmirjenosti, nisem pa še nikoli bil v stik z moškim prej z žensko, le kdo bi zastopil mene ane. Sicer pa je tak skoraj noben mi ni všeč, vsi so taki neprivlačni in neromatični, zato raje gledam po ženskah, kjer so ljubeznive in taprave za pogovore, tko lahko istočasno gledam ob spola, to je zmaga, sem pa izjemno občutljiv na vsako besedo, odziv in izražanje, drža telesa....moti me lahko marsikaj, lahko pa mirne duše požrem vse nasprotje., ampak se tudi vse konča.

Če bi več let razmišljal kaj napisati, nebi bolj gay izpasti...
hysterical-1.gif

Pojdi, nihče te tukaj ne zadržuje, prodaj svoj delež na gruntu in se ne vračaj, če misliš, da boš lahko drugje uspel...

btw, svojo usmerjenost skrivajo samo tisti, ki se je sramujejo, če si streight si streight, če si gay, si gay, če pa skrivaš, si pa čudak, ki si noče priznati, da ma rad vagine/penise
stupid-1.gif

...raje bodi tiho, ker ne veš kako je to sploh pa če prihajaš iz verne družine, ko se vsako nedeljo hodi k maši pa spoštuje običaje (žegen, božič, velika noč,...), ....hvala bogu so danes drugačni časi vsaj korak na bolje gre, zato bomo tudi taki imel več svobode sem pred leti želel it v državo, kjer je svoboda, da ge*i niso tak ponižani kot v Sloveniji pač država kot je Slovenija se lahko temu sramuje in ne samo sramuje, zelo se lahko sramuje temu zadnje čase se nekaj na tem dela, ampak tud kako drugače se še da svobodno živet.

Mogoče ne bi bilo neumno oditi v kakšen samostan! Tam boš med fanti, za katere verjamem, da nekateri imajo podobna nagnjenja kot ti sam. Ker si brez službe, ni problema, ker je tam ne rabiš, prav tako ne denarja, avta in podobne civilizacijske navlake. Verjamem, da ti bo tam zelo lepo, pa še svojih staršev se boš losal, oni pa bodo ponosni nate. Stari, s tem ubiješ več muh na mah!Na začetku boš verjetno ti žajfo pobiral, kasneje ko boš đomba, jo boš pa že ti vrgel...
wink-1.gif
hysterical-1.gif
za crknit ..

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Eni bi v Švico.

Poznam modela, ki je bil rojen tam (slovenskim staršem), se izšolal, ampak je prišel sem, ker mu je tu enostavno bolj všeč.
sej je takšnih več. Imajo pač poln Q mesta.
Sam kolko je stvar za razumet, išče folk življenje, ki ga želijo. Svoj življenski prostor pod soncem, kjer je možnost to doseči.
Včeraj sem bral nek članek, kako ljudje uspejo. če uspejo. Mislim da na 24ur. Tip razlaga, da se da uspet, če imaš stvari pošlihtane v glavi. Tist kter gre in misli da se bo za dve leti preskrbel, boljš da ne gre. In kater se ne more privaditi in mejati sredine, navad, kultur, sistema, itd.... se mu slabo piše.