Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik DevilFace pravi:
P1i ima zelo zelo fino funkcijo - Flight mode. Potrebuješ le dva klika z stylusom in voila. Telefon ne bo sprejemal nobenih klicev, SMS-ov - nič. Pa še porabil bo za kikiriki baterije. Če že pogledaš, kako dolgo telefon rabi za boot up, ti je jasno, da ni namenjen nenehnemu vklaplajnju in izklapljanju...

Ima grube prav - telefon ni namenjen šolarjem, da ne bodo zamudili pouka... Za take je N95, pa še bolj cool boš izpadel pri onih iz II. letnika...

DF

aplauz.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Tako ja, lahko bi rekli tudi, da ima P1i REVOLUCIONARNO funkcijo "FLIGHT MODE"!
hysterical-1.gif

@grube: Ne glede, kako obračaš, je dejstvo, da budilka ne dela pri izključenem telefonu en velik absurd. Sicer to dejstvo nima velike teže in je P1i kljub temu dober mobilnik, vendar je govoriti, da je P1i poslovni telefon in zato nima te funkcije etc., naravnost neumno.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Nisem rekel, da zato nima te funkcije, rekel sem da je poudarek na drugih funkcijah. In če budilka ne dela pri ugasnjenem telefonu to ne more biti razlog da zamenjaš takšen telefon, če takšen telefon dejansko potrebuješ.

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Pa res ne vem v čem je problem, ali ni vseeno ali je popolnoma ugašen ali v FLIGHT MODE, meni odgovarja, ker če je v fligh mode, lahko urejam vse na telefonu (dosegljivi so vsi podatki), budilka zvoni in nisem dosegljiv. Klikov je isto, pri vklopu v gsm način pa ne rabiš čakat, da se zažene. Imam W960 in sem zelo zadovoljen, hitrejši, tipke boljše kot na P1, batarija drži dobre 3 dni,...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Samo nekaj nikakor ne morem razumet. Zakaj nekateri sploh ugašate mobilnike? Če nočeš da te moti, ga daš na tiho, če pa resnično hočeš bit nedosegljiv (nimam pojma zakaj), daš pa v flight mode. Ne vem če sem v zadnjih 10 letih kdaj telefon ugasnil iz kakšnega drugega razloga kot je menjava kartice ali pa če je bil potreben reset...

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Rečte kar čte ampak p1 je zakon, res da se zaradi touch screena ekranček malo bolj umaže ampak pol vidiš koliko novih zmožnosti vnaša (bližnjice na vrgu ekrana, preklapljanje med programi) skratka to in še veliko več. Ko pa se še navadiš na tipkovnico pa res ne moreš več presedlat nazaj. nekdo bo zdej rekel pa uzami e61, ampak zdej vseeno moraš pogledat skupno celoto ... kot so velikost in funkcionalnost, oz to čemur daš povdarek. Druga stvar brez katere nisem mogel živet pa je bil aparat z avtofokusom in lučka, kar pride zelo prav ko se ti ne da prepisovat kakšnega besedila. Tako da budilka ni nič v primerjavi s tem kar ponuja, če seveda zaupaš FLIGHT MODU:))

ne se hecat P1 je čisto vredu, če ga znaš poslušat:))

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
no zadosti o budilki:) zanima me če se je kdo kej igral s fringom pa s sip serverji kot so gizmo ...
zanima me namreč kje bi dobi kakšen sip server oz kakšen drug programček da bi lahko brezplačno klical na stacionarne številke ?

lp

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Rečte kar čte ampak p1 je zakon, res da se zaradi touch screena ekranček malo bolj umaže ampak pol vidiš koliko novih zmožnosti vnaša (bližnjice na vrgu ekrana, preklapljanje med programi) skratka to in še veliko več. Ko pa se še navadiš na tipkovnico pa res ne moreš več presedlat nazaj. nekdo bo zdej rekel pa uzami e61, ampak zdej vseeno moraš pogledat skupno celoto ... kot so velikost in funkcionalnost, oz to čemur daš povdarek. Druga stvar brez katere nisem mogel živet pa je bil aparat z avtofokusom in lučka, kar pride zelo prav ko se ti ne da prepisovat kakšnega besedila. Tako da budilka ni nič v primerjavi s tem kar ponuja, če seveda zaupaš FLIGHT MODU:))

ne se hecat P1 je čisto vredu, če ga znaš poslušat:))

Daj na ekran folijo in ekran ne bo več masten, preverjeno sam imam W960 prej pa sem imel P1.
cheer.gif

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Samo nekaj nikakor ne morem razumet. Zakaj nekateri sploh ugašate mobilnike? Če nočeš da te moti, ga daš na tiho, če pa resnično hočeš bit nedosegljiv (nimam pojma zakaj), daš pa v flight mode. Ne vem če sem v zadnjih 10 letih kdaj telefon ugasnil iz kakšnega drugega razloga kot je menjava kartice ali pa če je bil potreben reset...

Jaz ugašam gsm zato, ker nočem, da me ponoči zbudi, ko se en tipso zmoti v številki
jezen.gif

Maurioniss

Pripravnik
14. okt 2007
182
0
16
No z novim updejtom telefona pa moram reči da telefon deluje občutno hitreje! sem prijetno presenečen.

lp

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik sensei pravi:
Daj na ekran folijo in ekran ne bo več masten, preverjeno sam imam W960 prej pa sem imel P1.
cheer.gif

Če je tako pol cool, pa mi znaš povedat kje lahko nabavim?, Pa katro mi priporočaš? ker eni pravijo da niso vse folije lih najboljše
tnx, lp

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Citat:
Uporabnik dore pravi:
no zadosti o budilki:) zanima me če se je kdo kej igral s fringom pa s sip serverji kot so gizmo ...
zanima me namreč kje bi dobi kakšen sip server oz kakšen drug programček da bi lahko brezplačno klical na stacionarne številke ?

lp

Jest sem si naštimal Voipdiscount na Fringa in naredil 1 klic preko domačega wlana čist tko da vidm če dela.
Za kam v tujino klicat se full splača, za doma mal manj... dela pa OK.

DevilFace

Pripravnik
11. dec 2007
32
0
6
Če si lastiš N95, potem te popolnoma razumem., da šparaš na vsakem mAh.

Če si lastiš skorajda karkoli drugega, pa je tvoj izgovor bolj za OŠ.
stupid-1.gif

Najbolj stresno za baterijo so ravno vklopi in izklopi, kjer poraba baterije skoči tudi na nekaj A. V Flight mode in na stand by-u je poraba toka mogoče 10mA.

DF

DF

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ja, prav imaš izgovor je za OŠ.
stupid-1.gif
Velika večina ljudi čez noč izključi telefon, kar je edino prav, če ga ne potrebuješ oz. imaš fiksen telefon, kamor si dosegljiv 24/7.

Si mogoče pomislil, da je pri A in mA pomemben tudi čas?

Je pa zelo zabavno, ko nekateri lastniki P1i skušate iz njegovih pomanjkljivosti narediti prednosti.
hysterical-1.gif

VeleUM

Zelenc'
23. avg 2007
8
0
1
Za vse tiste, ki imate opcijo uredi sliko obarvano v sivo, je tu druga pot: Fotoaparat-> Ogled (če nimaš naredi eno random fotko)-> Več-> Uredi

@crashednburnt:
pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.